Роди първото си дете на 66 г, а завърши на стълба на срама: Ето как живеят тя и дъщеря й днес (СНИМКИ)

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Може би си спомняте румънката Адриана Илиеску, която през 2005 г. стана обект на сериозни полемики в медиите и обществото.

Работата е там, че тя роди първото си дете на 66 години , като успешно влезе в Книгата на рекордите на Гинес като най-възрастната родилка . Оттогава тя трябваше постоянно да се сблъсква с осъжденията на обществото. Тя обаче преодолява всички трудности благодарение на любовта си към дъщеря си.

Адриана Илиеску майка

най-възрастната майка

Мнозина се интересуват защо не е родила по-рано.

Адриана се омъжва, когато е на 20 години. Съпругът й не иска деца, той е категорично против. Скоро тя решава да се разведе, след което се отдава на кариерата си. Адриана се лекува от безплодие в продължение на девет години и се опитва безуспешно да забременее.

Адриана Илиеску млада

Адриана Илиеску на младини

Тя решава да опита IVF. Тогава е беше на 66 години и много добре знае, че поема огромен риск. Но желанието й да реализира майчинството си е по-силно от всичко друго.

Много хора около нея не я подкрепят, а някои дори й обръщат гръб

Въпреки това Адриана успява да забременее и ражда здраво бебе. Трудностите, които Адриана среща след раждането, са огромни.

Адриана Илиеску дъщеря

Когато най-накрая забременява с тризнаци, две от тях са мъртвородени, а дъщеря й Елиза се ражда преждевременно, така че тя прекарва дълго време в интензивното отделение. Когато дъщеря й заяква, Адриана решава да я кръсти.

Адриана Илиеску с Елиза

По този повод Адриана дори е осъдена от различни религиозни организации. Те се аргументират с това, че решението й да стане майка на такава възраст е изключително егоистично. Въпреки всичко Адриана смята дъщеря си за дар Божи.

Какъв ще е животът на момичето като порасне…

Адриана успяла да се договори с лекаря, извършил инвитро операцията. С други думи, те се разбрали, че ако Адриана почине, лекарят ще стане кръстник на момичето и неин официален настойник, докато тя навърши 18 години.

Често се смята, че Адриана всъщност е бабата на Елиза. Жената е пенсионирана, за да може да отделя много време на дъщеря си.

Адриана Илиеску с дъщеря си

Адриана е и преподавател по румънски език и литература и автор на повече от 25 книги за деца. Дъщеря й обича училището и участва в много състезания. Елиза се надява да отиде в колеж в бъдеще.

Адриана и Елиза имат специална връзка майка-дъщеря. Като нейна майка Адриана отдава всичките си сили, опит и знания на дъщеря си.

Тя продължава да води активен и здравословен начин на живот, а сила и мотивация й дава дъщеря й. Адриана вече е на 83 години, чувства се отлично и се надява още дълго да радва дъщеря си да расте.

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!