Резил: Теди Велинова превърна водещите по НОВА ТВ в чалга-диви! Вижте как ги облича (Снимки):

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

След раздялата с д-р Енчев миналата година Теди Велинова известно време бе безработна, след което се зае с възстановяването и реновирането на каравани. По ред причини обаче тзи ѝ бизнес не потръгна и бившата половинка на пластичния хирург смени за пореден път попрището си.

СНИМКАТА на тези жени озадачи целия святВ съвременния свят е много трудно да се определи възрастта на жената. Колко пъти сме срещали млади 1…Jan 6 2021vijti.com

Теди Велинова и Енчев

В момента Теди е дизайнер на Нова телевизия , което ще рече, че се грижи водещите да изглеждат максимално добре.

Но известната с добрия си иначе вкус бивша моделка изненада всички с избора си на тоалети за лицата на телевизията. Наблюдателни зрители се оплакаха от визията на водещите на предаването „Събуди се“.Те са направо шокирани от външния вид на водещата Мартина Ганчева в едно от последните издания. В събота младата журналистка се появи в ефир облечена в прилепнала леопардова рокля с деколте с бие, която изглеждаше като купена от битак срещу пет лева и приляга само на чалга певица в селска пивница.

леопардова рокля

По същото време в конкурентната телевизия водещата на „Тази събота, тази неделя“ Алекс Кръстева откри предаването в елегантна червена рокля, пише „Хотнюз“.

Александра Кръстева елегантна

Факт е, че в последно време и водещите но новините излизат в ефир облечени в едни и същи костюми, но заради по-консервативния характер на новинарските емисии, Теди Велинова не може да ги облече в ужасните шарки, с които експериментира върху Ганчева. Водещата бе накарана да облече и розов пуловер с пайети като в цирка преди седмица.

Мартина Ганчева пуловер

Колегите й са категорични, че тя като възпитано и интелигентно момиче не смее да се противопостави на скандалните тоалети и хрумки на стилистите, чиито шеф е бившата на доктор Енчев.

Армани показа как трябва да се обличат обикновените жени, а не претенциозните модели-10 съвета за стил от топдизайнера Армани показа как трябва да се обличат обикновените жени, а не претенциозните модели-10 съвета за …Jan 5 2021vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!