Пърхотът се оказва признак на нелечима болест

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Точно както кашлицата може да бъде един от признаците на редица заболявания, пърхотът може да се появи по различни причини. Според британски експерти пърхотът в някои случаи е един от симптомите на болестта на Паркинсон.

Това е нелечимо прогресивно заболяване на ЦНС и има няколко ключови характеристики. Говорим за тремор (ръкостискане), брадикинезия, нарушение на походката. Ранните признаци могат да се появят 6-7, а понякога и 10-15 години преди първите клинични симптоми.

По-рано американски учени съобщиха, че един от най-честите признаци, показващи възможна поява на това заболяване, е необичайното изпотяване. Най-често не цялото тяло се изпотява много, а само горната му част и веднага трябва да обърнете внимание на това.

Болестта на Паркинсон се счита за характерна за възрастните хора. Лекарите обаче отбелязват, че болестта се проявява в отделни признаци много преди началото на стадия, когато ръцете започват да треперят.

Обърнете  внимание на странната промяна в настроението, загуба на тегло (докато човекът не е на диета), асиметрично движение на ръцете при ходене (едната ръка е леко сгъната в лакътя и изостава).

Това е формулата, която премахва пърхота без грешка: Задължително трябва да се пробваНаша читателка, която в продължение на дълги години, е имала пърхот, успяла да се справи с този проб…Dec 21 2018vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!