Проф. Живко Желев: Има заговор срещу България!

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

В новия брой на Списание 8, в който водещата тема е за конспирациите относно коронавируса, може да прочетете крайно интересно интервю с проф. Живко Желев. Предлагаме ви малка част от него.

Горанов: В България е най-добре. В Германия от 6000 евро заплата след данъци им остават 3700 евроОстават и ангажиминентите към НАТО, обясни на икономически дебат с Борисов министър Владислав Горано…Jun 8 2020vijti.com

Има ли заговор срещу България и нас, българите?
Има, разбира се. 25 години има непрекъснато ментално замърсяване на световния ефир срещу българите!

… Ти си един от малкото живи изобретатели, с патенти, които сериозно бъркат в портфейла на този бизнес. Има ли случки в твоя живот на посегателства срещу теб или семейството ти?

… Ожесточиха се, когато направихме за БНБ машина за защита на 100-левовата банкнота (2003 г.) Тогава започнаха посегателства и срещу международните ни членове (на „Единение ДЕН“)  и съдружници, най-вече срещу тези от Австрия, Германия и Полша.

Имаше атентат срещу съпругата ми Веша, втори атентат – на пътя за Полша, срещу цялото ми семейство. Чрез чудо Бог ни спаси! Няколко души бяха убити.

Имаше три побоя над Бате Николай Николаев, който беше зам.-председател на „Единение ДЕН“, уволняваха наши съмишленици и скрити членове – уникални българи и интелектуалци, като Христо Друмев (генерален директор на НДК); шефа на полицейската академия проф.ген. Калчо Таушанов; ген. Румен Миланов, шеф на НСО; Валентин Ганчев – генерален директор на Печатницата на БНБ за банкноти, паспорти и ценни книжа, и др.

Защо?

Защо и кога се „дразни“ един звяр в бърлогата си? Защото някой  дръзва да го безпокои, заплашвайки го, че ще му отнеме не само спокойствието, но и всичкото имане…

Сега много се говори за 5G. Но още в далечната 2006 г. в НДК проф. Връбка Орбецова и „Единение ДЕН“ изнесохме доклад пред участничките във Втората световна конференция на жените парламентаристи с измервания и статистика, че електромагнитното замърсяване на атмосферата, въздуха и водата са довели само за 15 г. до 3-кратен ръст на родените деца с увреждания! Предупредихме 260 влиятелни жени, депутатки със съветници, шефове на комисии. Тогава работихме с няколко души от Световната здравна организация. Един от тях стана изпълнителен директор на СЗО, но го намериха мъртъв в кабинета му на 24 януари 2020 г. На 52 г., без да стане ясно дали е получил инсулт или инфаркт. Австралийска клюка е, че преди това е имал среща с Бил Гейтс и други влиятелни спонсори и е бил против обявяването на пандемия…



Проф. Живко Желев е завършил „Високи технологии“ в Гданската политехника, Полша. Бил е директор „Наука и обезпечаване на внедряването“ в ДЗУ, Стара Загора. От 40 г. работи в областта на нанотехнологиите. Негови разработки носят на България златни медали от световни изложения, тъй като предлагат неразбиваема защита срещу фалшификати. Проф. Желев е носител на наградата „Гуси“ – азиатски еквивалент на Нобеловите награди. Основател и председател на „Единение ДЕН“.

Списание8.бг
[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!