Просто кажете тези думи и ще изгоните от вашия дом злото и завистта: Пробвайте, тази молитва към Архангел Михаил работи

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Архангел Михаил е небесният закрилник на дома, който винаги е до нас, след като искаме да постигнем нещо. Естествено обаче, ако му се помолим. Тази уникална молитва е мощен щит срещу зли сили, злоба, завист. Тя закриля както вас, така и всички ваши близки. Всекидневното ѝ изричане ще ви помогне да повдигнете духа си, да повярвате в себе си, да постигате целите си с лекота, д да живеете в мир, хармония и щастие. Четена четиридесет дни подред, тази Молитва ще прогони всички злини от дните ви и ще настани успеха, късмета и любовта във Вашия дом. Независимо от всичко, ако се срещнете с трудни моменти, не се колебайте да я четете отново, или да я предложите на Ваши познати и роднини.Задължително четиво за всеки истински българин: „Кои са македонците?“ – писмо на английски археолог до вестник „Таймс“В края на XIX Балканите са популярна дестинация за пътешественици от цяла Западна Европа. Независимо…Oct 18 2018vijti.com

Архангел Михаил, защити ни и ни помогни да се преборим срещу злото.
И нека Бог чрез теб чуе гласът ни!
И Ти – Предводителят на Небесното Войнство – победи Злото, което витае около мен и моето семейство.
Дай ни сила и смелост да се противопоставим на злите погледи и мисли.
Обгърни ни в Светлина!
И нека тази Светлина заслепи враговете ни!
И бъде водач във дните и пазител във нощите ни!
Амин

Освен това според вярванията Архангел Михаил пази тялото на Моисей и превежда душите на мъртвите до ада или рая. Самото име Михаил буквално преведено означава „Кой е като Господ?“ (miyka’el бил бойния вик на небесните армии на иврит).

Архангел Михаил е един от четиримата архангели в Стария Завет (заедно с Гавриил, Рафаил и Уриил) и един от седемте архангели в Библията. Смята се, че той е помогнал на Господ при сътворяването на Земята. Архангел Михаил е още водач на ангелите и светец-покровител на войниците. Някои смятат, че архангел Михаил е превъплътения Адам. Като началник на небесните войнства, свети Архангел Михаил е наричан също и „архистратиг“.

В Откровението на Йоан е описана битката на свети Архангел Михаил и неговите ангели със седемглав и десеторог Дракон, в резултат на което Змея, наричан още Дявол или Сатана, е прогонен от Царството небесно на земята.

Обикновено ликът му се намира на входа на православните храмове изобразен с меч и писание, подканващо ни да влизаме в църковния храм с чисто сърце и чисти мисли. Счита се, че може да възприема човешки или животински облик и да помага на хората. Играе важна роля в ежедневната битка на хората с демоните на злото и може да съживява.

В Каббала се смята, че на Дървото на Живота – Сефирос, аспекта Ход – слава, величие, там стои архангелът Михаил. Преди Месията да дойде, Михаил ще поведе армиите на Небесата срещу Антихриста и ще ги победи. Именно той ще засвири на шофара и ще възвести края на Света.
Разтърсваща драма: За да спечели децата, в съда ме дрогира и снима гола с чужд човекСтоях пред съдебната зала, а от челото ми се стичаха тънки струйки пот. На крачки от мен, с надменно…Oct 18 2018vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!