Просто ангел: как изглежда детето на най-красивия албинос в света (СНИМКИ)

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Бера Иванишвили се смята за един от най-известните певци албиноси. Сега мъжът е на 28 години и във вените му тече грузинска кръв. Почти невъзможно е да се повярва, че Бера принадлежи към тази националност, защото кожата и косата му са снежнобели.

Природата е направила младежа специален, различен от другите хора. Като дете той е диагностициран с албинизъм . Неговите клетки не произвеждат меланин за пигментация на кожат.

Въпреки своята особеност, мъжът не се комплексира от това, а напротив, той се влюбва в себе си такъв, какъвто е. В допълнение, Иванишвили също достигна висоти в музикалната област и намира простото човешко щастие – семейството.

Избраницата на грузинеца е моделът Нанука Гудавадз. Двамата се ожениха през 2018 г., а година по-късно им се роди дете – синът им Берук . Бера и Нанука никога не са крили бебето от очите на обществеността, като редовно публикуват снимки с него. Но как изглежда то?

дете на албинос

Берука син

За разлика от баща си, детето няма албинизъм, но Берук има големи сини очи. Бебето на двойката е толкова красиво, че феновете не се уморяват да го бомбардират с комплименти.

семейство с бебе

известен албинос със сина си

„Невероятно бебе“, „Луд съм по тази двойка и това дете“, „И се радвам, че не е наследил чертите на баща си“, „Тази двойка има много красиво бебе“, „Какви очи. Чар”, „Не мога да откъсна очи от Берук”, споделят последователите в мрежата.

Берук син

семейство с бебенце

Но ако бебето не е наследило особеността на Бера, то по-малкият му брат също е албинос! Това се случва изключително рядко, но двама албиноси растат в семейството на Иванишвили наведнъж.

Бера Иванишвили брат

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!