Проверка на зрението-Малцина са тези, които ще успеят да видят всички цифри на картинката

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Днес каним читателите да се запознаят с една оптична илюзия, нашумяла в интернет. Работата е там, че всеки тук си вижда числата. От какво зависи? И какво можете да видите на снимката?

ИЛЮЗИЯ ЗА ВЪЗПРИЯТИЕ

Някои хора, които гледат горната снимка, виждат само числото „2“. Ако погледнете набързо изображението, тогава двойката наистина е най-забележимата. И в началото може да си помислите, че това е единствената фигура тук.

По-внимателните читатели със сигурност ще разберат, че всичко не е толкова просто. И такива хора определено ще видят числата „5“ и „8“. Въпреки това, не бързайте да се убеждавате в собствената си бдителност. В крайна сметка числото „528“ не е окончателната версия.

Ако погледнете малко наляво, тогава ще се появят и очертанията на 4. Освен това, особеността на тази оптична илюзия е, че изображението изглежда динамично. Следователно, поради видимото движение, не всеки ще види „4“. Ако сте успели да разгледате „4528“, тогава това вече е отличен показател.

Но от дясната страна на вътрешния кръг (симетрично на четирите, споменати по-горе) има цифрата „3“. Едва 20% от читателите успяват да разгледат всичките 5 числа в движение. Виждате ли „45253“? Ако да, значи вече сте в тази малка категория хора с остро зрение.

Още малко скрити числа

Картината обаче крие друго. Но само онези хора, чието зрение има специална индивидуална чувствителност към нюансите на сивото, могат да видят абсолютно всички цифри.

И тъй като има хора, които не виждат нито една цифра на снимката, има и такива, които виждат 7 цифри наведнъж! Да, точно седем цифри. От лявата страна на външния кръг има числото „3“, а от дясната страна имацифра „9“.

Успяхте ли да разгледате напълно скрития номер „3452839“? Ако да, тогава можете само да се възхищавате на вашата бдителност.

Опитайте и нашия скорошен тест за внимателност, за да намерите три пълни панди . Или се опитайте да овладеете многостепенния тест за най-претенциозните читатели.

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!