Природен ЛЕК срещу ТРОМБИ: Приготвя се за 5 минути, приема се по 1 супена лъжица дневно

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

За опасността, която представляват тромбите, сме говорили неведнъж в здравната ни рубрика. Ето защо е толкова важно да поддържаме кръвоносните съдове в добра „форма“, както и да избягваме отлаганията по стените им, които пречат на нормалното кръвообращение.

Днес ще ви представим една натурална рецепта срещу тромби, чието редовно приложение ще премахне проблема за дълго време.

тромбоза

Природен лек срещу тромби

Продукти:

  • 3 лимона
  • 50 г чесън

Това е едно от най-добрите природни средства за прочистване на кръвоносните съдове и премахване на плака от стените им. Рецептата се приготвя за 5 минути, като дневно се приема само по една лъжица. Ако кръвоносните ви съдове са запушени, тази „руска каша“ (защото рецептата е руска) ще ги почисти.

Опитът на тези, които са използвали това естествено лекарство, е отличен, с бързи резултати. Освен че понижава мазнините в кръвта , то понижава и триглицеридите, както и нивата на „лошия“ холестерол.

За да приготвите този натурален лек ще ви трябват само лимон и чесън . Тази комбинация има силни лечебни свойства и предотвратява появата на кръвни съсиреци, тромби. Тази лечебна „каша“ е най-добрата превенция за сърдечно-съдово здраве.

Убийци на тромбите: Продукти, които пазят от кръвни съсиреци СНИМКИВероятно всеки човек е чувал за кръвните съсиреци и тромбозата, но не всички осъзнават колко опасни …Apr 3 2021vijti.com

Ако имате гъста кръв и риск от образуване на кръвни съсиреци, тромби, мазнини в кръвта, не пропускайте това естествено лекарство и един ден. Естественото заздравяване на кръвоносните съдове отнема най-малко три седмици, горе-долу докато изчерпите пълния буркан с каша.

Ако и вие имате разширени вени на краката, то не забравяйте да направите тази лечебна каша и да предотвратите образуването на кръвни съсиреци. С това лекарство ще подобрите кръвообращението, а по този начин ще подобрите храненето на тъканите и здравето на целия организъм.

лечебна каша лимон

СИМПТОМИ НА ТРОМБИ В ТЯЛОТО:

  • Задух и затруднено дишане;
  • силен натиск и силна болка в средата на гръдния кош, която продължава няколко минути;
  • силно изпотяване в покой;
  • главоболие, виене на свят, слабост;
  • Речеви затруднения;
  • изтръпване на лицето, краката или ръцете.

Тромбите могат сериозно да влошат здравето на тялото и да го изложат на опасност. Съсирекът може да се появи и сам поради предишно нараняване или операция.

лимони и чесън каша

Тъй като лимоните се използват цели в тази рецепта, заедно с кората им, първо трябва да се измият добре. Напълнете дълбока купа с топла вода и добавете супена лъжица сода за хляб. Накиснете лимоните в този разтвор.

Тази рецепта изисква три големи лимона или четири по-малки. След 15 минути извадете лимоните, измийте ги под течаща студена вода и ги избършете с кухненска кърпа. След това отрежете краищата на лимоните и ги нарежете на кубчета.

Ефектът на лимоните върху здравето на кръвоносните съдове е страхотен, особено върху стените им. Благодарение на витамин С, стените на кръвоносните съдове се укрепват. Ето защо, ако е възможно, опитайте се да намерите домашно отгледани лимони. Отстранете само семената им.

Обелете около 50 гр. чесън (1 цяла глава). Чесънът и нарязаният лимон се слагат в блендер и се смилат на фина каша. Съхранявайте получената смес в стъклен буркан, затворете с капак и съхранявайте в хладилник.

лек срещу тромби

Приемайте по една супена лъжица всеки ден с чаша хладка вода (на празен стомах или между храненията).

Проф. Кантарджиев: При вакcинация яжте домати и пийте доматен сок, помагат срещу тромби„Съветвам хората, в месеците когато се имунизират, да ядат повече домати и да пият доматен сок. Това…Apr 1 2021vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!