Природен лек изсмуква кокошия трън за нула време и без болка

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Кокошият трън е изключително неприятно кожно образувание. Повечето хора, които страдат от него, най-често казват, че дори и да изчезне за кратко, отново се появява след време. За да се справите с упоритостта на кокошия трън ви предлагаме няколко изпитани начина в борбата с кокошия трън:

Мляко от смокиня: 

Когато отчупите листо, клонче или смокиня, от него изтича бяло мляко.

Намажете с него кокошия трън и го оставете да проникне по-дълбоко. Добре е да повтаряте тази процедура няколко пъти на ден.

Чесън: 

Отрежете скилидка чесън на две и я сложете с отрязаната част върху кокошия трън. Можете да увиете мястото с бинт или лепенка, за да не падне и да го държите така цял ден или цяла нощ.

Препоръчително е тази процедура да се повтаря всеки ден, за да постигнете резултат.

Калиев перманганат: 

Вземете парче лепенка и по средата одрежете кръгче по големината на кокошия трън. Необходимо е да я залепите така на засегнатия участък, че да се показва само образуванието.

Преди да нанесете малко количество от перманганата, разчоплете тръна, за да може да улесните действието в дълбочина. 

Можете да залепите друг лейкопласт отгоре и на сутринта да го махнете. Повтаряйте това действие докато кокошият трън не изчезне напълно.

Салицилова киселина: 

Методът е подобен на предишния. Залепете лепенката с дупката, така че да се подава само засегнатия участък и го поръсете със салицил на прах. 

Той е лесно достъпен във всички аптеки. За да подсилите действието е добре да добавите и няколко капки прясно изцеден сок от лимон. 

Поставете памук върху мехлема и отгоре поставете друга лепенка. Оставете да действа цяла нощ и повтаряйте процедурата няколко пъти.

Прясно месо: 

Вземете едно парче сурово месо и го накиснете за кратко в оцет, след което го наложете върху кокошия трън. 

Увийте го с бинт и марля, за да стане по-стабилно и да не се размести през нощта. Повтаряйте процедурата сутрин и вечер с прясно парче месо.

Пчелен клей: 

Известно е, че кокошият трън се повлиява доста добре от прополиса. Направете топче с големината на образуванието и го сложете върху него. 

След което залепете с лепенка и изчакайте да подейства поне 24 часа. Повтаряйте това всеки ден като сменяте прополиса и лепенката. Накрая кокошият трън ще умре и ще изчезне.

Домашна смес: 

Използват се равни количества оцет, вода и олио. И трите продукта са част от домакинството на всеки българин. 

Дори не се налага да излизате от дома си, за да си приготвите чудодеен мехлем срещу кокоши трън.

Правете процедурата всяка вечер, но задължително след измиване на засегнатото от израстъка място и накисването му в подходящ съд с топла вода.

Изчаквате до неговото омекване. Когато това се случи, е момента за действие.Нанесете приготвената домашна смес, като използвате памуче. Продължете до падане на кожното образувание.

Химически молив (от старите):

Накисвате кокошия трън и го изрязвате до колкото търпите болката.

Наплюмчвате химическия молив и слагате върху кокошия трън.След вечер две пак киснете,изрязвате и слагате от молива.

Прополис:

Слагате на засегнатото място прополис и лепенка отгоре. По възможност да не се мокри. За няколко дни прополисът изсмуква кокошия трън изважда дори корена. .

Изпитана рецепта на баба Ванга

Наш читател сподели как е премахнал кокошия трън по рецепта от баба Ванга.

„Аз си изчистих кокошия трън с още по лесен начин и вече 10 години нямам. От книжката рецептите на баба Ванга извадих рецептата а тя е само суров картоф. 

Рендосах съвсем малко от картофа и го сложих с лепенка върху кокошия трън за през нощта. Това го правих 4 нощи и той изчезна.“

Ще бъде страхотно, ако ни последвате и споделите тази статия с приятелите си и вашето мнение (или опит) в коментарите!

Бабин лек изсмуква кокошия трън за нула време и без болкаНашите баби имат решение за абсолютно всеки проблем. Те са категорични, че от билковите и натурални …Mar 31 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!