Пригответе се да се сбогувате с миризмата на пот завинаги с тези 8 ефективни домашни средства! Струва си да опитате!

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Парфюмите и дезодорантите далеч не са най-добрият избор.Те са пълни с химически компоненти, които са изключително опасни за човешкия организъм.

Ако искате да премахнете миризмата без дезодоранти, тогава определено трябва да опитате тези мощни естествени начини да се отървете от нея.

Ябълков оцет
Можете просто да смесите малко лимонов сок, малко вода и ябълков оцет в бутилка със спрей. Преди обличане нанесете течността под мишниците.

Естествен сапун
Можете да премахнете миризмата, като почистите цялото тяло (подмишниците) с естествен сапун. Можете да си купите домашен сапун или да си направите сами у дома. Най-добрият вариант е сапунът от козе мляко.

Сода
за хляб Повечето от вас използват сода за хляб, за да се отърват от миризмите на хладилника, така че защо да не я използвате за премахване на миризмите на пот.
Това вещество е естествено и нежно. Направете следната перфектна смес, като смесите малко количество царевично нишесте и малко сода за хляб и ще поддържате кожата си суха и миришеща свежа през целия ден. Използвайте го според нуждите си, преди да се облечете.

Алкохол
Алкохолът е мощно вещество, използвано за различни неща, включително за премахване на миризмата.

Талк
Можете да спрете миризмата, като нанесете малко талк след измиване с естествен сапун. Бактериите нямат шанс да се образуват.

Масло от чаено дърво
Това нежно масло може да се справи с различни кожни проблеми, включително лош дъх. Това масло се използва като противогъбично и антибактериално средство от стотици години.
Смесете малко натурална розова вода и няколко капки масло от чаено дърво, напръскайте под мишниците и незабавно се отървете от миризмата.

Водороден пероксид
Страхотен начин за премахване на лошите миризми.
Смесете вода с водороден прекис и премахнете миризмата по естествен и здравословен начин.

Лимон
Лимонът е прекрасен плод, който ще ви помогне да премахнете лошите миризми, така че можете да премахнете миризмата на пот, като използвате лимон.

Лимонът може да реши този проблем, тъй като балансира нивото на pH на кожата. Поставете резен лимон под мишниците си за 15 минути и се наслаждавайте през целия ден.

ЗОВ ЗА ПОМОЩ: Млада майка с левкемия се нуждае от средства за лечениеМлада майка се бори с остра левкемия. 33-годишната Таня Чопакова от Петрич е диагностицирана с болес…Sep 21 2021vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!