Преди 23 години Боби роди седемзнаци- Ето как изглеждат днес пораснали!

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Да износиш и родиш едно дете не е лесна работа, а когато бебетата са цели седем, си е истински героизъм, който не е по силите на всяка майка! Героинята на днешната ни история обаче е доказателство, че за една майка няма невъзможни деца.
Въпреки че лекарите упорито обезкуражавали родителите на бъдещата мини детска градина за това опасно начинание и ги предупреждавали, че има шанс не всички бебета да оцелеят, те не се вслушали в думите им.

Румънка на 42 години роди 20-ото си детеРумънка на 42 години е майката с най-много деца в страната, съобщава в. „Адевърул“. Джорджиана Вакар…Jan 16 2020vijti.com

Все пак сърце не им давало да се откажат от нито една от рожбите си! И постъпили по своя начин.

През 1997 г. Боби и Кени Маккой се сдобиват с три момичета и четири момчета – Кени, Кейси, Натали, Брандън, Алексис, Натан и Джоел. Бебетата се раждат девет седмици преди термина и тежат от 900 до 1800 грама.

Заради преждевременното раждане, някои от новородените имат леки здравословни проблеми.

Две от тях са с вродена парализа.Лекарите се страхували, че децата няма да оцелеят, но, за щастие, опасенията им не се сбъднали.

Година преди грандиозното събитие американката ражда момиченце. Семейството обаче иска още деца и Боби се подлага на специална терапия.

Инжектирането на лекарство за безплодие се оказва повече от ефективно. А когато семейството разбира, че ще имат цели седем деца, категорично се отказва от избирателното намаляване на многоплодната бременност.

След раждането на седемзнаците семейство Маккой се оказва в центъра на вниманието. Вестниците и списанията се надпреварват да пишат за тях, а телевизиите често ги канят в предаванията си.

Дори Бил Клинтън, който тогава е президент на САЩ, лично поздравява многодетното семейство.

Маккой получават голяма къща като подарък, материални награди и платен колеж и за седемте си деца.

Погледите на цялата страна са вторачени в тях. Някои не крият възхищението си от смелото им решение, други пък ги осъждат, че не се вслушали в съветите на лекарите.

Но Боби и Кени успяват да се справят! А днес признават, че не съжаляват за нищо.

Младо момиче с рядка генетична аномалия шокира лекарите! През февруари роди първото си бебе, а 26 дни по-късно…

Децата им пораснали трудолюбиви, грижовни и независими, защото от ранна детска възраст се е наложило да помагат на родителите си.

Съгласете се, да се справите сами с такава чета не е лесна работа!

Седемзнаците успешно завършват училище, а едно от момичетата вече е омъжена жена.

Алексис мечтае да стане учител. Брандън иска да отиде в армията. Натали бленува да преподава в детска градина. Келси иска да е певица, Кени Младши – строител, а Джоел и Натан ще правят кариера като програмист.

Децата едно по едно напускат семейното гнездо и голямата къща, която Боби и Кени получават като подарък, вече е пуста. Двамата дори смятат да се пренесат в по-малко жилище и да оставят подарената им къща на благотворителна организация.

Източник: ЗаЖената

Българка кандидатства за гадже на милиардер, с когото да лети до Луната, родителите ѝ са съкрушени21-годишната Диана Маринова от старата столица е сред претендентките за сърцето на японския милиарде…Jan 15 2020vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!