Прането започна да мирише и разбрах, че в пералнята има мухъл. Но с този домашен препарат реших всички проблеми

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Мухълът е изключително неприятно явление, което може да доведе както до чисто сетивни проблеми като неприятна миризма, така и до различни болести, защото на практика мухълът се образува от гъбички, които причиняват инфекции.
За капак, най-подходящите условия за развитие на мухъл са влагата и топлината.
Именно те са налице в пералнята на всяко домакинство.
Първият симптом, че нещо не е наред, е когато прането започне да мирише неприятно.
Вторият – когато видим черни петна по пералнята. Мухълът се появява, когато не се грижим правилно за пералната машина.
5-те тайни на прането, които никой няма да ви каже. Използват ги в хотелите за блестящ резултатХотелите са мястото, на което хигиената е много важна, тъй като те се ползват от хиляди различни хор…Dec 11 2018vijti.com

Някои от грешките, които се допускат са следните: постоянно перем на 30 или 40 градуса, водата от резервоара не се оттича напълно, държим вратата на пералнята постоянно затворена и оставянето на повърхностите на пералнята неподсушени. Ако правим тези неща, то мухълът ще се появи. И така, днес ви представяме лесен домашен препарат, с който да предпазим не само прането си, но и здравето си.
ПРОДУКТИТЕ, КОИТО НИ ТРЯБВАТ, СА СЛЕДНИТЕ.
Течен почистващ препарат (ако е възможно с хлор), гъба, дебели домакински ръкавици и 25 грама лимонена киселина. Първата стъпка е да избършем вътрешността на пералнята с кърпа. След това нанасяме почистващия препарат върху гуменото уплътнение на пералната машина.

После затваряме вратата и оставяме препарата да подейства за два часа. След това пускаме пералнята в режим „изплакване“, за да премахнем препарата. След това сипваме киселината в отделението за прах за пране и пускаме пералнята на най-високата температура. С тези лесни стъпки, ще се отървем от мухъла и прането ни ще бъде спасено. Забележка: Тази статия е изключително и само с информационна цел. Преди да използвате каквито и да е домашни средства, се консултирайте със специалист!
Прането на вуйна е винаги снежно бяло и когато най-накрая ми разкри тайната си, аз се изсмях. Но се оказа много вярно и вече винаги пера такаАко питаш един мъж има ли си тънкости прането, то гарантирано ще получиш доста рязък отговор, придру…Nov 29 2018vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!