По какво ще разпознаете, че една жена е мърла

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Красотата е доста субективно понятие. През различните времена доста странни неща към днешна дата са се считали за хубави.
За красиви жени могат да се считат напълно различни представителки на нежния пол.
Има обаче няколко неща, които никога не са били и никога няма да бъдат съвместими с една поддържана и привлекателна жена. Всъщност в следващите редове ще ви разкрием кои са признаците, по които можете да познаете дали девойката срещу вас е просто една мърла.
Та, какво може да развали ужасно много вида на една жена?Беше като във филм на ужасите, лихварите първо ме биха, а после се гавриха с жена миЩе ви разкажа за една нощ на ужас, която преживяхме с моята съпруга. Правя го и заради нас – дано ма…Apr 17 2019vijti.com

Немитата коса
Дори най-красивата коса изглежда ужасно, ако не бъде поддържана и измивана с правилните продукти. Тук никой няма извинение. Дори и да са спрели внезапно водата у вас, винаги може да сте се запасили със съх шампоан и бързо да се освежите, казвайки си „чао” с мазнотията от корените.
Небрежни вежди
Обръщайки внимание на грима на очите на дамите, то е редно да бъдат забелязани и веждите им. Всяка представителка на нежния пол трябва да се грижи добре а тях, да ги държи в правилна форма, която пасва на лицето й.

Неприятна миризма от устата; грозни и развалени зъби
Това е убиец на всичко. Абсолютно недопустимо е една дама да има такива недостатъци. Дори не е нужно да споменаваме за редовното миене на зъбите и колко важно е то. Добре е всяка дама да има дъвки под ръка.
Изтъркан маникюр или изядени нокти
Ноктите на една жена трябва да са добре изглеждащи. Без значение дали върху тях има лак или не. Маникюрът е задължително да е перфектен, дори и да му липсва цвят. Никой не обича наръфани до кръв нокти, това само може да погнуси хората.

Неправилна епилация

Гладките крака определено будят възхищение Кой обича да му боцкат малки косъмчета? Случва се обаче след премахване на окосмяването да се появяват грапавини заради които е добре всяка жена да използва крем.Жена се изцери от смъртоносна болест след молитви пред чудодейната икона на Богородица Троеручица в Троянския манастир преди броени дниИзлекуваната със силата на вярата нашенка пристигнала в светата обител в първите дни на април, за да…Apr 17 2019vijti.com

Източник: Глас

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!