Почти на 70 той съблазни дъщерята на приятеля си: Заради него тя смени вярата си, а в 8-ото му десетилетие им се роди син! (СНИМКИ)

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Известният актьор Ричард Гиър блесна в Ню Йорк, в обятията на 33 години по-младата си половинка Алехандра Силва . Влюбената двойка изглеждаше по-щастлива от всякога въпреки спекулациите, че бракът им няма да издържи дълго.

Интересното е, че актьорът наскоро за пореден път се превъплъти в ролята на баща, в 8-то десетилетие от живота си.

Ричард Гиър и Алехандра

Той видял настоящата си съпруга за първи път, когато била малко момиче, когато бил приятел с баща й, който е бизнесмен и бивш вицепрезидент на футболен клуб Реал Мадрид.

Те се свързват отново през 2014 г. в луксозен хотел в Италия, който тя купува заедно с бившия си съпруг и управлява. По инициатива на общ приятел те се срещат и искрите пламват веднага.

Интересното е, че и двамата са в процес на развод, когато се виждат отново. Заради любовта си към него тя приема будизма и се мести в Ню Йорк.

Ричард и Алехандра започнаха да се срещат през 2014 г., но решиха да се оженят през 2018 г. на дискретна сватба. В лицето на съпругата си актьорът намери партньор, който цени хуманитарната дейност, защото Силва работи във фондация, която се бори за изкореняване на бездомността в Испания.

Ричард Гиър съпруга

През 2019 г. те се сдобиха със сина си Александър, а тъй като и двамата вече имат деца от предишни бракове, това беше първото им общо дете. През 2020 г. те обявиха раждането на второто си бебе. В момента те живеят заедно в ранчо в Ню Йорк, където прекарват времето си заедно в пълно уединение.

Преди Алехандра актьорът е бил влюбен в много красавици. А именно преди малко повече от 3 десетилетия Гиър прелъсти една от най-красивите манекенки Синди Крауфорд и по това време те бяха смятани за най-красивата двойка в света.

Ричард Гиър и Синди

Още тогава актьорът имаше интерес към по-млади момичета, като се има предвид, че Синди е на 22, а той на 39, когато се запознават.

Синди настояваше за брак, докато Ричард се съпротивляваше на идеята. Те обаче се женят през декември 1991 г. в Лас Вегас. За целта той си взема почивен ден от снимките на филма „Mr. Jones“, след което с частен самолет той, бъдещата му булка и приятели отлитат за „града на греха“.

За съжаление, те се развеждат след 4 години поради непреодолими различия. Веднъж обаче Синди призна, че му благодари за красивите години, които й е дал, но че основната пречка е била голямата разлика в годините.

Междувременно той имаше няколко връзки, като най-следената от медиите беше тази с красивата Падма Лакшми, която беше с 22 години по-млада от Гиър. Връзката им продължи само 6 месеца.

Падма Лакшми

След това той реши да се ожени за модела и актриса Кери Лоуел през 2002 г. Който е гледал филмите за Джеймс Бонд знае, че тя е участвала в тях, както и в сериала „Закон и ред“.

Ричард Гиър и Кери Лоуел

След 7 години връзка те сключиха брак, който продължи 11 години и в който им се роди син Хоумър. Като причина за раздялата те посочиха различията в начина на живот.

Твърди се, че Ричард е искал спокоен, семеен начин на живот с възможно най-малко медии, докато тя е искала по-социален живот, пълен с вълнуващи събития.

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!