Последното интервю на Христо Сираков

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Lupa.bg публикува отново последното интервю на бизнесмена Христо Сираков, което той даде за нашата медия в началото на септември. Ценителят на женската красота говори пред Lupa.bg за плеймейтките, за конкурсите за красота, които организира, за децата си, за любовта и коронавируса. Както Lupa.bg първо съобщи, уви, днес милионерът, известен с прозвището си Ицо Стоте Манекенки, почина на 64-годишна възраст.

Според запознати плейбоят си е отишъл след усложнения от коронавирус, който прекарал преди три месеца. Преди няколко дни издателят на „Плейбой” бе покосен от инсулт. Той е претърпял операция, при която е извършена процедура за разширяване на кръвоносните съдове. Българският Хю Хефнър бе настанен в интензивното отделение на столична болница в тежко състояние.

Христо Сираков починаБизнесменът Христо Сираков е починал, научи първо Lupa.bg. Според запознати плейбоят си е отишъл сле…Sep 22 2020vijti.com

– Здравейте, г-н Сираков! За поредна година сте жури в конкурса „Мис Плеймейт”. Какво ще търсите в новата носителка на конкурса?

– Здравейте! Не търся нищо, просто ги намирам, после те започват да ме търсят. Ама само ако съм жури, а аз не винаги съм.

– Тази година има доста интересни претендентки – кандидат-кметица, транссексуален от Пловдив, медицинска сестра, студентки, танцьорки и емигрантка. Имате ли си вече фаворитка и какво смятате за пъстрата палитра от кандидатки?

– Обикновено аз така ги изпъстрям на кастингите, че после се чудя коя от коя е по-хубава и коя заслужава приза най-много. Фаворитки по тази причина са ми всички до последния момент, после решава гласуването. А тази година май-са по-пъстри, да. Ще видим…

– С какво могат да ви впечатлят момичетата – сексапил, интелект, освободеност или нещо друго?

– Ами конкурсът се нарича “Плеймейт”, както знаем, и изисква някак си и малко сексапил, но при избора на тази пъстротата на палитрата, както се изразихте, интелектът на момичетата за мен е важен не по-малко от останалите им магически умения, които ги водят до призовите места и титлата.

– Какво ще спечели носителката на титлата „Мис Плеймейт“?

– Победителката, която ще стане известна през есента, я очакват уникална, ръчно изработена корона от бутикови бижута, нов автомобил, 20 000 лева и още куп подаръци от спонсорите на конкурса – както за нея, така и за останалите момичета.

– Вие сте голям ценител на женската красота, но откъде всъщност идва прякорът ви Ицо Стоте манекенки и харесвате ли го?

– Дълга история, но не обичам прякори.

– Достатъчно е да се появите с някоя красива жена, за да ви припишат връзка с нея. Това дразни ли ви или не обръщате внимание?

– На мен общо взето ми е все едно. А и само появяване още не е връзка. Връзката е евентуално след това.

– Вярвате ли в любовта или смятате, че в днешно време всичко е интереси?

– Не вярвам в нищо, докато не се убедя по мои изградени критерии, че в какъвто и да е мой контакт със света, има само истина. А интересите съществуват, неизбежни са, няма нищо необикновено в тях, стига понякога да задоволяваш и тези на партньора си. Тогава може и да ти потръгнат отношенията.

– В момента имате ли жена до себе си?

– Въпросът ви е сложен и изисква много внимателен отговор и по тази причина позволете да не отговоря.

– Дъщеря ви Анна-Мария е вече голяма и много красива. Как бихте реагирали, ако ви каже, че иска да се яви на „Мис Плеймейт“? Бихте ли я подкрепили?

– Няма да ми каже такова нещо.

– Ревнив баща ли сте?

– Бащата не би трябвало да е ревнив, а да преценява трезво и правилно връзките на дъщерите си. Само тогава може да им е полезен.

– Какви съвети давате на децата си?

– С дъщеря ми съм бил кратък с прекрасни резултати. Със сина ми не е точно обратното, но почти. Има време…

– Виждате ли себе си в наследниците ви Анна-Мария и Кристиян?

– Не съм искал да виждам точно себе си в децата си. Тази амбиция не ме е гонила. Не че не се харесвам. Дъщеря ми е далеч от моя свят и това ме радва най-много. Синът ми няма как да не изкопира някое лошо мое качество, но… пубертет, има време. Любовта между нас е неописуема, това е великолепно.

– Отрази ли се Сovid-19 на бизнеса ви?

– Отразява се на световната икономика с огромна сила, как да не се отрази и на моята работа. Никога не се оплаквам, приемам реалността и гледам в бъдещето.

Дъщерята на Илиана Раева и Наско Сираков за сватбата си: Нашата мечтана кралска сватбаВиолета Сиракова – дъщерята на Илиана Раева и Наско Сираков, се омъжи за любимия си Георги Коруджиев…Sep 11 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!