Полезно и лесно: Трик, с който драскотините по мебелите изчезват на момента

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Трик, с който драскотините по мебелите изчезват за нула време
Почистването на дома ще бъде по-лесно, ако използвате някои трикове. Един от тях е метод, измислен от брат ми. Той измисли как да премахне драскотините по мебелите. Споделям този трик с вас.
Вкусно и практично
Днес много домакини се опитват да намерят алтернатива на химикалите за почистване и предпочитат естествени, екологично чисти продукти.
Перфектно: Лесен и бърз начин за почистване на микровълнова фурна без препаратиПочти във всяка къща има микровълнова фурна. Тя не заема много място, лесна е за използване, икономи…Jul 22 2019vijti.com

Брат ми ми показа как мога да използвам такъв здравословен продукт като ореха. Освен прекрасния вкус и множеството ползи за тялото, неговите свойства помагат за прикриване на дълбоките драскотини.
Забавно и лесно
Ако някога сте белили кората на орех, тогава трябва да помните какво се е случило с кожата на ръцете ви. Тя придобива кафяв оттенък. Със сигурност не такъв е бил планът ви. Но защо да не използвате тази техника за мебелите.

Заради съдържанието на йод, орехът оцветява дървените мебели, запълвайки пукнатините. Как да използвате този трик?
Не очаквайте, че това ще бъде дълъг текст стъпка по стъпка как да използвате ореха. Просто вземете един орех и с него изтъркайте мебелите, които преди това сте почистили от прахта. И вижте сами колко ефективен е този трик.
Други съвети за почистване
Можете да направите следното:

Цветният молив по стените се почиства с парче черен хляб.
Фугите на плочките се почистват с оцет.
Кората на банана успешно почиства сребро.
Дървените мебели се почистват идеално с бирата, която ви е останала.
Почистете кафемелачката от миризми като смелите ориз в нея.
Пукнатините в порцелана ще бъдат прикрити с топло мляко.

Листата от босилек прогонват насекомите.
Петната от домати ще отстраните с лимонов сок.
Ще успеете да отстраните дъвката с фъстъчено масло.
Етеричните масла имат антисептични съставки. Това ги прави перфектни не само за масажи, а и ги превръща в добри дезинфектанти. Бутилка с пулверизатор се пълни с вода, добавят се няколко капки етерично масло по избор и се разклаща добре. С полученото се напръсква в дома.

Дори привидно вредни за човек продукти могат да са добри за почистване. Като амонякът. В концентрирана си форма той е вреден за кожата и очите, но не и за околната среда. Амонякът е изключително ефективен при почистване на стъкла и огледала. Ползва се, като се смеси с вода в бутилка с пулверизатор.
За почистване на плотове и мивки, както и чугунени тигани, природата ни е дала едрата морска сол. Смесена с малко лимон, тя се поставя върху мека гъба, повърхностите се потъркват, изчаква се малко да престои, след което се изплаква.
Източник: букварче
Няма по-лесен начин за почистване на матрака от този: Получавате чисто нов матрак само с 3 лесни стъпкиНадали ще откриете по-лесен начин за почистване на матрака от този невероятен метод! В дом, в който …Jul 1 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!