Познахте ли я? На 65 години е, а все се снима по бански и все още събира мъжките погледи (СНИМКИ)

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Актрисата Джейн Сиймор се прочу с изпълнението си на главната роля в култовия сериал „д-р Куин „Лечителката”“. Това бе през 70-те години на 20-я век – вижте първата от поредицата снимки! Сега ги съпоставете със следващите! Изумително, нали – как Джейн е съумяла да запази до такава степен външния си вид и очарователната си усмивка  през годините?! И то при положение, че има зад гърба си 4 брака и е отгледала също такъв брой деца!Баба Гина от Лехчево: На хиляди съм споделила рецептата си за здраве, един недоволен нямаБаба Гина Трифонова от село Лехчево признава, че стига да може, би помогнала на всички – поради това…Oct 5 2018vijti.com

Според признанията на актрисата тя е достатъчно мързелива и не обича специалните физически натоварвания. Тогава? Според нея, начинът на хранене е в основата, но – смеем да добавим – от значение е и генетичната предопределеност на процеса на състаряване. Менюто й съдържа повече зеленчуци, плодове и пилешко, докато червеното месо е напълно отхвърлено! Актрисата твърди, че съчетанието от авокадо, ядки, зелен чай, гарнирано с много вода е в успешното поддържане на безупречния й външен вид, дори и на средна възраст!

Като актриса мисля, че е много важно да мога да покажа емоциите си“, мотивира се Джейн, известна с ролята си в сериала „Доктор Куин – Лечителката“.
Сиймор добави, че си е заслужила да носи тесни дрехи, защото спортува много. По думите й, червеното е нейният цвят.
„Харесвам и бялото, особено лятото, защото отразява светлината върху лицето и така човек изглежда по-млад“, каза още тя.
Джейн призна, че би искала да е малко по-висока, но компенсира с токчета в телесен цвят. Актрисата се гримира сама, дори за филми, предпочита естествени цветове.
Миналата година Сиймор и съпругът й – американският актьор, режисьор и продуцент Джеймс Кийч, се разведоха официално. Те се разделиха след 20 години брак през 2013 г. Имат 21-годишни близнаци Джон и Кристофър.Знаете ли, че мухълът е в състояние да съсипе здравето ви. Ето начин да се отървете от него, ако забележите, че го иматеМухълът в къщата може да се появи върху всяка повърхност, изложена на влага, в стаи с лоша вентилаци…Oct 5 2018vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!