Познахте ли това малко момиче? Днес е едно от най-известните лица на екрана

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Познахте ли момичето на снимката? Вероятно да, защото трудно може да сбъркате Петя Дикова, която водеше предаването COOLt, преди да излезе в майчинство.

Днес Петя отново е в ефира на bTV, но сега вече е една от водещите на „Тази събота и неделя“.

В началото на лятото Петя завърши и магитратурата си, която отлага близо 10 години.

“Не отлагайте, минете по пътя докато е време и когато му е времето.“ Не че после е невъзможно, просто когато дойдат децата и кариерата, е доста по-трудно. Така стана при мен – още като студент по време на магистратурата получих покана за работа в bTV. Да кажа “сбъдната мечта“ – ще е малко. Не се поколебах, скочих, адреналинът ме унесе… само още един репортаж, само още едно интервю, още един филм и ще завърша.

А ми оставаха само 3 изпита и дипломната работа. И така до днес! Благодаря на проф. д-р Теодора Петрова и на г-жа Хана Владова, че умеят да мотивират студентите си. И благодаря на Илиян, че беше до мен и ми помагаше да завърша започнатото“, написа тогава красивата водеща.

Като 2 капки вода: Петя Дикова показа уникална снимка на синовете сиУникална снимка на двете момчета на тв водещата Петя Дикова и писателя Илиян Любомиров разчуства пот…Jun 13 2021vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!