Погребаха я в сватбения й ден: Омъжи се за любовта на живота си, а след 18 часа загуби битката с рака

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Тя се омъжи за любовта на живота си, докато се бореше с напреднал рак на гърдата и почина 18 часа по-късно… Историята на нейната сватба е трагична, но в същото време е и история за това как тя е осъществила голямото си желание. Хедър Мошер от Кънектикът каза „Да“ на Дейвид Мошер на 22 декември в болницата, носейки кислородна маска.

Тя беше на 31, когато почина. Младоженците се запознават и влюбват през 2015 г., докато ходят на уроци по суинг танци. Дейвид сподели, че в деня, в който е планирал да предложи брак, 23 декември 2016 г., тя е била диагностицирана с рак на гърдата.

„Тя очевидно не знаеше, че ще й предложа брак онази вечер, и аз си казах: „Тя трябва да знае, че не върви по този път сама“, каза той пред CBS Hartford WFSB.

Докато се возели в колата, той я помолил да се омъжи за него. До есента на 2017 г. ракът й е метастазирал.

„Откриха мозъчни метастази и няколко месеца по-късно тя беше на животоподдържаща апаратура, дишаше през тръби. Тя беше силна. Други отдавна биха се отказали. „Докторите дори казаха, че не знаят как е оцеляла до сега.

сватба в болницата

Те планираха да се оженят на 30 декември 2017 г., но лекарите им казаха, че трябва да го направят по-рано. Сватбата беше в присъствието на нейни близки. В деня, в който първоначално планираха да организират сватбата, беше нейното погребение.

„Губехме я, докато всички стояхме там и мислехме как да сдържим сълзите си, защото това беше непоносимо… Това, което видяхме, това, което тя ни даваше, това, което тя даваше на него, беше последното от нея“, каза нейната медицинска асистентка Кристина Карас, направила сърцераздирателните снимки от сватбения ден.

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!