Петте най-характерни черти на злобните хора

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Какво точно представлява злото? Ами лошият човек? Може би някой, който има неморално поведение – но къде е границата, която разделя добър от лош?
Нима не носим всички в себе си добро и лошо? И все пак, някои хора определено заслужават да бъдат наречени зли – те може да се появят отвсякъде, често неочаквано.
Истината е, че най-лесният начин да се запознаем с недобронамерени хора е ако сме щастливи, успешни, красиви, влюбени, известни, богати и т.н.
С други думи – завистта е там, където е щастието, защото тя не може да живее сама. Ето защо трябва да се пазим и да се научим да познаваме злобата, дори тя да се крие зад ослепителна усмивка.Винаги съм се питала защо ние, българите, дето уж не сме лоши хора, подхождаме един към друг първо с лошотията сиПрибирам се в България в последния ден на ноември. Самолетът каца в два часа сутринта, отгоре летище…Dec 4 2018vijti.com

Ето сигналите, които ще ви покажат, че някой е наистина лош. Винаги когато се съмнявате в един човек, просто помислете дали притежава тези качества и ще разберете с какво си имате работа:
1. Лошите хора се радват на нещастието на другите
Не е задължително да подскачат от радост когато научат, че имате проблем, но ще усетите, че някак вашето нещастие ги успокоява и те имат нужда да чуят за болката ви.
Не бъркайте тези хора с добри приятели, само защото изглеждат добри слушатели – истина е, че те просто имат нужда да виждат болката в очите на своя „приятел“.

Завистта не е само към вас, тя е към всички. Те завиждат на всеки, който има повече от тях и не могат да приемат, че всеки човек е дарен с различни блага. Лошите хора искат всичко за себе си.
2. Злите хора имат една обща черта – те са властни
Тук не става дума за някой, който е загрижен за вас и иска да ви вижда здрав, нахранен, облечен, спокоен, в безопасност и т.н., както вашите родители.
Става дума за човек, който иска всички около него да се съобразяват непрекъснато с неговите настроения, желания, нужди, цели, проблеми, страхове и какво ли още не.

Това е човек, който ви кара да се чувствате под напрежение – дали случайно няма да сбъркате без да искате, да го ядосате с „невежеството си“ и тогава да бъдете сурово наказани.

Целта на злия човек е да поеме контрол над вашите чувства и емоции, дори най-дълбоките и интимни мисли, за да ги превърне в негативни, песимистични и меланхолични.

След среща с подобен човек, вие ще се чувствате изтощени, празни, сякаш ограбени.

3. Лъжата я нямат за нищо, прикрити са

Нека бъдем честни – всеки лъже. Понякога за нещо дребно, понякога с намерение да спестим на някой болката. Лъжата винаги е лошо решение, но да бъдеш истински лъжец не е решение, а същността на някои хора.

Лъжецът не умее да казва истината. Или за да каже истината, той трябва да положи усилия, точно както един добър човек полага усилия, за да измисли и изрече лъжа.

Лъжецът си измисля толкова много, че историите му се превръщат в неговата фалшива реалност. В тази реалност, умът му се превръща в затворник на лошите му навици и отношение към околните.

4. Те са жестоки

Погледнете начина, по който вашият заподозрян се държи с околните – как постъпва. Умее ли той да прощава, би ли загърбил своя комфорт, за да угоди на другите?

Как реагира той, когато бъде обиден или подразнен, макар и несъзнателно? Вероятно той е жесток и отмъстителен и ви е споделял, че не може да забрави дори най-невинното прегрешение на свой близък.

Този човек се чувства избран да наказва останалите, но замислете се – има ли основанието един човек да определя съдбата на другите хора или дори животни?

5. Лошите хора са безотговорни

Единственото, което ги интересува е да бъдат добре, без значение какво може да причинят на другите. Ако случайно почувстват някаква вина, веднага ще я пренасочат към друг.

Те отказват да се грижат за някой друг и да носят каквито и да било отговорности към семейство, приятели, съседи, колеги и всички около тях.

Лошите хора не се извиняват, те биха направили всичко, за да ви накарат вие да се извините за техните грешки.Четирите най-лоши навици, които направо разказват играта на бъбрецитеБъбрекът (на латински: ren s. nephros) е анатомичен орган в човешкото тяло, предназначен да филтрира…Oct 23 2018vijti.com

Източник: Тийнпроблем

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!