Перфектни жени няма: Има мъже, които ценят старанието

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Казват, че имало жени, от които мъжете никога не си тръгвали. Тези жени винаги знаели как да се държат, как да изглеждат, какво да говорят и кога да мълчат. Тези същите жени готвели, чистели, пазарували, работели, гледали деца, ходели на фитнес и същевременно винаги изглеждали перфектно. Никога не се оплаквали и били постоянно усмихнати. Дали вие ги познавате? Защото аз все още не съм ги срещала. А се носят цели легенди за тях. Всъщност, мисля, че познавам няколко, които много приличат на тези гореспоменатите. Те не са толкова перфектни във всичко, но пък притежават качества, които мъжете наистина ценят. Дали поради тези им качества, те никога не са били оставяни от мъж, имат дългогодишни връзки и щастливи семейства. Каква е формулата? Какви трябва да бъдем в неговите очи и с коя част от себе си не бива да прекаляваме?
Разбра се как д-р Василев от „Откраднат живот” омаял жена си: Любовта между Алек Алексиев и Яна Титова била само виртуалнаЛюбовта между Алек Алексиев и Яна Титова започнала с дълъг разговор пред служебния вход на Народния …Aug 20 2019vijti.com

Независима
Дума, разбираща се по различен начин от различните мъже и жени. В хубавата си част означава, че не бива да се вкопчвате в един мъж, сякаш без него не съществува светът. Имайте своите интереси, своите приятели и своите пари. Трябва да сте си самодостатъчна като личност. На първо време трябва да се чувствате добре в собствената си кожа, за да успеете да се чувствате на мястото си и до Него. Не забравяйте обаче, че прекалите ли с независимостта, ставате по-скоро неприятна за противоположния пол, ако истински държат на вас. Мъжът, който обича, иска да се грижи за вас, да ви помага, да се чувства той, Мъжът, а не да ви гледа как постоянно с всичко се оправяте сама, защото така искате вие. Не го оставяйте да се чувства ненужен.

Независимостта няма за цел да обиди партньора. Внимавайте как и по колко я ползвате! По собствено наблюдение мога да кажа, че мъжете, които ви оставяте да бъдете напълно самостоятелна, просто не ви обичат достатъчно, а и така им е далеч по-лесно.
Пазителка на домашното огнище
Познавате ли мъже, които не обичат домашно приготвена храна? Аз лично не се сещам за такъв. Ако все нямате време да сготвите вкусна вечеря и ако отдавна сте забравили, че у дома има нещо, наречено прах или пък ютия, не очаквайте и той да остане завинаги.

Една истинска жена има нужда да обгрижва дома си, да го прави по-уютно и приятно място. За нея приготвянето на вкусна храна е приятно занимание. Дори да не е всеки ден. Какво впечатление мислите, че ще направите на мъж, който иска да създаде семейство с вас, ако нямате никакво отношение към дома и храната? Та нима един ден ще храните децата си само на заведение? Не отивайте и в другата крайност, обаче – мъжете не харесват жени, без собствени интереси и амбиции, които висят само над печката.
Майка
За мъжете въпросът с децата стои далеч по-лесно, затова и трудно ще срещнете мъж, който да ви заяви категорично, че не иска деца.

При тях това „узряване“ може да се случи и на по-късна възраст. Някои жени обаче, се страхуват от бременността, раждането и хилядите последвали грижи и задължения. Все пак майката си е майка и е факт, че на нея се пада по-голямата част от отговорността, наречена дете. Дори в началото да сте на едно мнение, че не искате дете, този въпрос ще излезе рано или късно. И много рядко една двойка е щастлива и без деца. Рано или късно, той ще поиска дете и ако вие категорично сте решила, че в този живот няма да се видите в ролята на майка, трудно ще се видите и като сериозно обвързана жена. Голяма част от мъжете споделят, че са заобичали още повече партньорките си, след като са ги видели в ролята на майки.

Верен приятел
За мъжете споделянето е далеч по-кратък и деликатен процес, но това не означава, че го няма. Всеки мъж би искал да има верен приятел в лицето на жената до себе си. Може ние жените да говорим повече, да сме по-любопитни, да разпитваме и дори да ставаме досадни на моменти, но това не означава, че мъжете нямат нужда от споделяне. Напротив. Ако той не може да ви разкаже мислите и чувствата си, ако сте му някак чужда, рано или късно ще си тръгне. Нито добрият секс, нито красотата ви, могат да задържат един истински мъж. И те, и ние, търсим едно и също – другар за цял живот. В основата на перфектната връзка е само и единствено приятелството. То ни кара да се чувстваме близки. От там насетне идва всичко останало.

Красива
Красотата е до време, казват всички. Аз, обаче не съм много съгласна, защото всяка възраст има своята красота. Ако се поддържаме и обръщаме внимание на външността си, независимо дали сме на 28 или на 47, със сигурност имаме много по-голям шанс да задържим мъжа до себе си. Ако сте свикнали уикенда да се разхождате цял ден рошави, с мазна коса и по пижама, не очаквайте той да е възхитен. Замислете се над това, че не само те, но и ние, малко или много обичаме и с очите си. И направете така, че тези очи да виждат онова, което са виждали тогава, когато сте се срещнали. Бръчиците могат да бъдат красиви, те не зависят от нас. Нежеланието ни да се поддържаме никога няма да е такова.

И като казах срещнали, ето тук е и разковничето – за да не се разделите, спомняйте си по-често онези първи ваши мигове заедно. Тогава вие сте била едно от най-прекрасните неща в живота му. Защо да не сте и сега това за него? Спомнете си как сте си говорили, не сте се обвинявали и изнервяли, не сте навлизали грубо в личното му пространство, не сте го ревнували и сте се стараели да сте красива, да го зарадвате, да го усмихнете. Защо сега да е друго? Защото сте се опознали, ще кажете. Опознаването няма нищо общо с това да искаш да бъдеш най-добрият за човека до себе си. Нима, ако ви обича истински, няма да го види и оцени? Завинаги остават заедно онези, които знаят как да се грижат сами за себе си. Онези, които искат да се усъвършенстват във времето. Които знаят, че с възрастта стават други, но това не означава, че не могат да останат красиви и отдадени на себе си и на човека до себе си. Старание е необходимо. И то се оценява най-много. Както и желанието ни за живот. Да вриш и кипиш. Всеки ден. За да те искат всеки ден. До края на живота ти.
Източник: Хера
Решението на сина ми да се ожени за богата, но болна и възрастна жена, накара сърцето ми да изстине към негоПреди няколко дни синът ми ме изненада с неприятната новина, че е решил да се ожени. По принцип всяк…Aug 19 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!