Омръзна ми от тая запушена мивка: Но вместо да си давам парите за химия, вече си правя домашно Тубофло

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Това, че мивката ви се запушва периодично, покривайки се с всякакви боклучета и с отвратителни мазнини, не е никаква изненада – това си е неизбежно, колкото и да внимавате при миенето на кухненската посуда! Още по-лошо е положението в банята, където косми и други нечистотии запушват каналите дори по-бързо! Защитните решетки, поставени на каналните отвори предпазват само частично – те пропускат немалка част от боклуците! Ето как може ефективно да се правите с проблема. Преди всичко, не купувайте скъпите и не дотам безопасни за тръбите химически препарати, а си пригответе свой собствен почистващ препарат на базата на най-обикновени продукти с натурален произход, а именно: оцет, сол и бакпулвер в количества съответно 150 г, 200 г и 200 мл, разтворени старателно във вода.
Съпругът ми изсипа в канала колба пълна със сол и той се отпуши, а има и още полезни трикове с тази безценна съставкаСолта може и да не е съвсем полезна за здравето, но пък всички сме чували, че солта на живота е най-…Dec 25 2018vijti.com

Така ще получите около литър течност, която ще ви свърши чудесна работа! За целта, първо, е добре да махнете предпазните решетки (тях ще изчистите механически отделно), след което излейте внимателно в канала от течността, пускате топлата вода и тогава поставете решетката. Алтернативно, загрявате малко винен оцет и го изсипвате в съответния канал. Като слаба киселина, оцетът влиза в химическа реакция с нечистотиите, образувайки пяна. След това изливате в канала гореща вода, за да го промиете. Поставяте и решетката. Готово, каналите са прочистени, без опасност тръбите да бъдат увредени химически или механически (както, когато викате водопроводчик).

Ето и още едно добро предложение:
Отпушване на канали със сода за готвене, оцет и сол
Уверете се, че няма вода в мивката. Вземете една чаена чаша, която ще използвате за мярка. Напълнете я със сода и изсипете в канала, напълнете я отново, но този път със сол и изсипете. Последно напълнете чашата с винен оцет и залейте. Оставете да подейства за 10 минути, след което залейте с вряща вода. Ако каналите са запушени, но не изцяло, а просто водата трудно се оттича, то очаквайте методът да подейства.
Някои препоръки как да почистим дома си от наслоилата се негативна енергияБързо се изморявате и сте раздразнителни? Влошават се отношенията у дома , неспособни сте да се конц…Jan 11 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!