Нострадамус създаде това Колело на съдбата: Проверете лично съдбата си и получете отговор на въпрос, който ви вълнува

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Надали има някой, който поне веднъж в живота си не е чувал за Нострадамус. И до днес едни се възхищават на точността на прогнозите му, а други точно обратното – смятат го за шарлатанин.
Нострадамус пише пророчествата си в метафори и създава Колело на съдбата. Само трябва да затворите очи и да се концентрирате върху това, което искате да разберете от Колелото. Посочете с пръст към него и числото, което несъзнателно сте посочили, ще ви даде отговора.
Лесно е, опитайте!
Още през XVI в. Нострадамус предрекъл Ада в „Нотр Дам”: „Злото се завръща“, пророкувал той„От Париж няма да остане камък върху камък”. „Злото се завръща… Париж и Рим, каква казън ви очаква”.…Apr 18 2019vijti.com

Отговори:
1. Да. Вие принадлежите към хората, които не губят присъствие на духа, дори и в най-трудните ситуации. Така че не се отказвайте от намирането на решение на вашите
проблеми, тъй като притежавате издръжливост и търпение. Ще успеете. Научете се да вярвате на себе си, но и на другите.
2. Да. Но не днес или утре. Някой стои на пътя ви, опитвайки се да ви обърка. Не го приемайте твърде сериозно. Просто се опитайте да избегнете конфликта и да намерите положително решение на проблема.

3. Да. Събитията в следващите дни ще надминат всички ваши очаквания. Ако използвате разумно енергията си, ще имате предимство. Бъдете търпеливи както по отношение на себе си, така и към другите.
4. Да. В момента вие се носите на ръцете на късмета. Следователно, няма причина да се съмнявате. Късметът ще ви съпътства дълго време. Насладете се на тези щастливи
седмици.

5. Точно така. Според Нострадамус в момента обръщате прекалено много внимание на мнението на другите. Не чакайте прекалено дълго и нека другите да разберат, че
мнението ви трябва да се уважава.
6. Всичко ще бъде по-трудно, отколкото сте очаквали. Хората имат различно виждане за нещата. Ето защо трябва да слушате съветите на ваш приятел или на член от семейството ви, за да избегнете даването на фалшиви надежди.
7. Вашият проблем все още не е решен. Дайте си време и не пълнете главата си с допълнителни проблеми. Опитайте се да се насладите на момента и нещата ще се решат с времето. Ако сте твърде притеснени, опитайте колелото на съдбата отново след една седмица.

8. Бъдете внимателни. Опитайте се да не вярвате на всичко, което се казва. Наблюдавайте от разстояние. Днес, всичко около вас изглежда в по-благоприятна светлина, отколкото е в действителност. Внимавайте да не бъдете разочаровани по-късно.
9. Без съмнение. И все пак, ще се нуждаете от помощ. Говорете със свой добър приятел за проблемите, пред които сте изправени. Той ще види нещата обективно и от друга
гледна точка.

10. Да. Не позволявайте това да ви подведе. Покажете самочувствие и увереност и всичко ще бъде наред. Разчитайте повече на интуицията си и по този начин ще
избегнете и най-малкото разочарование.
11. Твърде скоро. Оставете този въпрос за по-късно и бъдете по-толерантни. Това ще ви помогне.
12. Много е възможно. Всичко се развива много по-бързо и по-положително, отколкото можете да си представите. Имайте предвид, че някой искрено иска да бъде ваш приятел.

13. Всичко, което сте си представяли, ще се сбъдне, но по различен начин. Това може да обърка най-близките ви хора, защото те могат да ви помислят за непредвидима личност, което не винаги е от полза. Бъдете по-решителни – по-обичани сте, отколкото си мислите.
14. Според Нострадамус всичко ще бъде наред. Но само ако се предприемат действия. Трябва да поемете инициативата в ръцете си. Изненадайте всички с ефективността си и разнообразието от идеи.
15. Да, можете да разчитате на късмета си. Тук ще намерите неочакван и благоприятен обрат на съдбата. Не правете нищо, просто изчакайте момента. Прибързаността в нещата ще ви отведе в грешна посока.

16. Всичко ще се сбъдне. Но не по начина, по който сте си представяли. Така че, бъдете готови за всякакъв вид промени и не се концентрирайте върху една-единствена цел. Не отхвърляйте аргументите веднага.
17. Все още е под въпрос. Трябва да мислите за вашите желания внимателно, тъй като идеите ви не са напълно развити. Очаквате твърде много от другата страна. В следващите няколко дни, нещата няма да се променят. Но, едно щастливо обстоятелство може да донесе по-голяма яснота.

18. Може да изпитате затруднения. Първо ще бъдете разочаровани, но това не означава, че шансовете ви са малки. Именно разочарованието ще допринесе за
положителното развитие. Кръгът ви от приятели се разраства и става по-добър и по-стабилен.
19. Недоверието и гневът са все още далеч от вас.
20. Да. В този момент, късметът е на ваша страна и затова няма причина да се съмнявате в благоприятния изход. Щастието ще бъде с вас за дълъг период от време.
21. За да се изпълни напълно целта ви, трябва да положите малко усилия. Бъдете смели да поемате рискове и нещата ще отидат в посоката, в която сте искали. Бъдете внимателни за всичко, което се случва около вас и не забравяйте, че няма случайности в този свят.
Източник: отбаба
Светът изтръпна от тези плашещи и закодирани пророчества на Нострадамус за 2019 година ВИДЕОНострадамус е един от най-известните пророци и астролози в света. Роден е през 1503 година в Южна Фр…Dec 15 2018vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!