Новолунието утре СБЪДВА желания, носи богатство и късмет:

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Тази неделя, 15 ноември в 7 часа сутринта, новолунието ще пристигне в Скорпион, потайният и интуитивен знак, който се радва на поверителността си повече от всички.

Новолунието ще бъде подкрепено от положителни аспекти с планетите Юпитер, Плутон, Нептун и Сатурн. Мистичният Нептун ще ни даде възможност да усетим какво точно имаме нужда да променим и да пожелаем отново.

Юпитер ще ни вдъхне оптимизъм и надежда, която ще разтопи всяко съмнение и недоверие. Плутон с нетърпение ще очаква нашите мисли, които с намигване да превърне в реалност. И последно, Сатурн ще ни мотивира да го направим, да тръгнем, да затворим една врата и да потърсим друг вход, да скочим и да повярваме в нас и в по-доброто утре.

Желанията се записват на ръка в първите 8 часа след настъпване на новолунието. Изберете обръщението, което най-много усещате като свое. Например: Желая; Пожелавам си; Моля; Искам да сбъдна. Не смесвайте в едно искане две желания. Изписването трябва да бъде точно и ясно. Желанията се записват на лист, тетрадка или тефтер и се съхраняват в дома, далеч от чужди погледи. Изписвайте желанията със сърце и любов. Преживейте ги като изпълнени и реализирани в реалния живот.Най-силно и ползотворно събитието ще бъде усетено от самите Скорпиони, Раците и Рибите, както и родените с асцендент Скорпион.
С енергията на Скорпион се учим да се свързваме с душата си. А това е пътят чрез нас към широкия свят.

Италианска торта 12 лъжици. Най- простичките и лесни рецепти, понякога са и най- вкуснитеНай- вкусните рецепти обикновено са най-простите. Това правило важи и в рецептата за италианския сла…Oct 18 2020vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!