Новият шеф на парламента женен за адвокатка (СНИМКИ)

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Най-младият председател на парламента в новата история на България – 34-годишният Никола Минчев, е щастливо женен въпреки крехката си възраст. От 6 години той е в брачен съюз с любимата си Силвия, с която имат връзка от преди да минат официално под венчилото.

Юристът срещнал любовта на живота си именно в работните дела, защото красавицата, родом от Пловдив, е адвокатка досущ като него.

Гърми скандал! Новият шеф на парламента Никола Минчев e излъгал, че вече не е адвокат. Лъже и че е напуснал мастита адвокатска кантора с договор с ББР (ДОКУМЕНТИ)Нов огромен скандал гърми около младия председател на 47-ото Народно събрание Никола Минчев. Оказва …Dec 7 2021vijti.com

Двамата се венчаят на пищно сватбено тържество през есента на 2015 г., а любовта си скрепват и с две дечица.

 Минчев, който е роден в Перник, е завършил 91-ва Немска езикова гимназия в столицата и Софийския университет. Там право е учила и неговата майка Весела Минчева, пише „Ретро“.

ГОРЧИВО! Вижте сватбата на новия парламентарен шеф Никола МинчевНай-младият шеф на парламента в новата ни история е пловдивски зет. 34-годишният юрист Никола Минчев…Dec 4 2021vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!