Николета Маданска показа специалния мъж, който й помага да отглежда децата си от Венелин Петков (СНИМКА)

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Тя си остана любимка на зрителите, нищо, че отсъства близо 4 години от телевизионния екран. Дори след раздялата им с Венелин Петков, симпатиите останаха на страната на Николета Маданаска в ролята й на самотна майка, грижеща се всеотдайно за двете си деца.

И трябва да признаем, че красивата блондинка се справя повече от чудесно. Сега спортната журналистка спази традицията да не празнува 40-ия си рожден ден, който отбеляза наскоро.

Покрай европейското първенство по футбол тя бе доста заета, както и баща й – треньорът по футбол и преподавател в Националната спортна академия Михаил Мадански. И докато Николета разказваше интересните истории на майсторите на топката по Би Ти Ви, баща й коментираше мачове по БНТ. Двамата са много близки, а сега той й е мъжка опора в отглеждането на двамата сина – Йоан и Михаил, пише „Минаха години“.

Николета Маданска баща

Снимка: plovdiv24.bg

Новинарката се раздели с бащата на момчета Венелин Петков, скоро след раждането на малкия им син, който носи името на баща й. Оттогава не е афиширала връзка с друг. Тя набляга на майчинството и на работата си, а романтичните връзки в момента не са приоритет за нея. Говори се, че животът с Венелин не е бил никак лесен за Николета. Според запознати той имал доста тежък характерът и чаровната блондинка не успяла да го изтърпи.

Въпреки че му роди две деца, двамата така и не минаха под венчилото. Двойката живееше в красива къща в чудесен двор в Бистрица на метри от планината, но след раздялата Николета се прибра при родителите си в село Лозен. Там семейството има голяма къща с чудесен двор, където малчуганите играят на воля, пише HotArena.

Редактор: Петя Иванова
[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!