Ние не сме като другите двойки: Нашата любов е отговор на въпроса как да намерите щастие и хармония

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Може да бъдете приятели с някой дълги години, да израстете заедно и в крайна сметка да се ожените един за друг. Колкото и да ни се иска да твърдим обратното: няма приятелство между мъж и жена. Всяка връзка с противоположния пол се основава на някакви тайни или скрити помисли. Било симпатия, печалба или нещо друго. И рано или късно всичко излиза на бял свят. Като дете имах много приятели от мъжки пол. С болшинството просто общувах, но с един от тях бяхме особено близки. С Галин знаехме всичко един за друг, постоянно си пишехме, разговаряхме и споделяхме най-съкровените си тайни. Пораснахме, а с нас узряха и нашите емоционални преживявания.
Медицинска сестра: Бог е искал да спася живота на изхвърленото бебе, затова ме изпрати в точното време, на точното мястоКазвам се Надежда и повече от 30 години работя като медицинска сестра. Много обичам професията си и …Oct 3 2019vijti.com

Той познаваше всичките ми силни и слаби страни. Знаеше какво обичам и какво мразя. Приехме се взаимно такива, каквито сме. Никой от нас не се опита да промени другия. В същото време в отношенията ни нямаше скрити помисли. Изминаха 15 години от деня, в който се запознахме. До този момент бяхме опитали да се срещаме и с други хора, но всеки път стигахме до извода, че те не са нашите сродни души. В същото време близки и приятели твърдяха, че сме създадени един за друг. В отговор с Галин избухвахме в смях. Все още ми е трудно да кажа как изведнъж се оказа, че един ден, докато разговаряхме, внезапно осъзнахме, че няма нужда да гледаме настрани, защото отдавна сме се открили.

В нашата връзка всичко беше просто от самото начало, не трябваше да се опознаваме, да разучаваме интересите на другия, да се опитваме да открием слабостите си. При нас цареше пълна хармония. Няколко години по-късно с Галин се оженихме. Ние не сме като другите двойки. Ние не се караме и не вярваме, че без конфликт отношенията стават рутинни. С лекота си казваме истината в очите и никой от нас не се сърди.
Когато ме питат за тайната на успешния брак, винаги казвам едно: открийте най-добрия си приятел и едва тогава ще намерите щастие и хармония. В много семейства приятелството отстъпва на втори план.
Понякога това се случва защото съпрузите нямат време един за друг и често двойките не разбират напълно стойността на близкото приятелство с партньора. Междувременно, колкото по-силно е приятелството ви, толкова по-малко конфликти ви очакват в бъдеще.
Източник: Лична драма
Израснах сирак при живи родители: Не знаех какво е да живея с тях и сигурно затова никога не ми липсвахаСигурен съм, че редакторите на вестника, после и читателите, ще бъдат изненадани от писмото ми. Няма…Oct 4 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!