Не харесаха роклята на Катето Евро за сватбата на Сашко (видео)

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Мнозина не харесаха тоалета на Катето Евро за сватбата на Сашко.

Основната причина, за неодобрението на роклята й бе това, че е супер измачкана. Това разбира се, се дължи не на факта, че не я е изгладила, а на това, че е избрала за събитието роклята й да е от ленена материя.

“Хубава, но поне да беше изгладена роклята”, захапаха я в собствения й профил в Инстаграм наблюдателни. “Роклята е доста измачкана, това нова мода ли е?”, пишат други. Намериха се и защитници: “Истинските дами носят естествени материи! А те се мачкат! Само изкуствени переш и обличаш”. Трети пък не пропуснаха да похвалят фурията от “Оркестър без име” с това, че изглежда прекрасно и е като една Катрин Деньов, но Евро.

“Страхотна жена и роклята, и прическата много ѝ подхождат. И да, ленът се мачка, ленът е много на мода и да — не ни пука, че се мачка, естественото е “in”. Цветът на роклята и гримът също са безупречни. Браво на стилистите”, отбелязват и други почитатели на актрисата.

Ето какво казват и модните стилисти в тази връзка: Летните официални рокли определено трябва да бъдат изработени от леки, за предпочитане естествени материи. Коприната и шифонът са идеални за сватбените тържества, защото тези материали са леки и изглеждат елегантни и шик. Ленът също е добър, но е много смачкан плат, така че рискувате да изглеждате неподредени, облечени в ленена рокля за сватба. Памукът е твърде прост материал за такова тържество, по-добре е да го изоставите, пише hotnews.bg

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!