Не е за вярване какво се случва, ако добавите аспирин към прането

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Може би едно от най-честите домакински задължения, което всеки от нас прави, е прането. Дали става на ръка или в пералнята няма значение. Едно е важното – дрехите ни да ухаят хубаво и да нямат петна.
Ще споделим с вас един чуден трик. А именно какво ще се случи с дрехите ви, ако към тях сложите няколко таблетки аспирин.

Не ги правете: 12 грешки, които допускаме при пране на дрехитеПродължителността на живота на дрехите ни в голяма степен зависи от начина на пране.
Предлагаме ви н…
Aug 20 2019vijti.com

Гарантираме ви, че веднага щом опитате този метод на практика, никога повече няма да се притеснявате за петната по дрехите.
И така – няма нищо по-лошо от това да изцапате любимата си дреха, а дори и след прането петното да остане.
За щастие има начин, който не може да се сравни с никой друг. Лесен, достъпен и най-важното – ефективен.

Какво трябва да се направи?
Просто добавете няколко таблетки аспирин към прането!
Натрошете 5 таблетки от 500 mg аспирин. Добавете ги в купа с гореща вода и накиснете мръсните дрехи за една нощ.
На сутринта вземете нещата и ги прехвърлете в пералнята. Добавете същия брой таблетки и пуснете редовния цикъл на пране.
Резултатът ще ви изненада, защото няма да има петна.

Но как работи това?
Аспиринът съдържа салицилова киселина, която разгражда протеиновите молекули. Действа по същия начин като оцет, лимонов сок или лимонена киселина.
Всъщност аспиринът действа по същия начин върху кръвта, разрежда я и по този начин предотвратява риска от образуване на кръвни съсиреци, които стават причина за инфаркти и инсулти.
Доста проста, нали? Източник: jenata.blitz.bg

С този лесен трик премахвате всички мъхчета и власинки при прането: Дрехите ви ще изглеждат като току-що купени от магазинаДнес ще ви разкрием една малка тайна, която значително ще облекчи живота ви. Случвало ли ви се е кат…Aug 3 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!