Незабавно започнете да ядете това, пипнете ли Омикрон

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Щамът Омикрон се разпространява невероятно бързо в цял свят. Не причинява много тежки симптоми, особено в сравнение с други щамове, но тялото все пак се нуждае от определени продукти, за да се възстанови по-бързо.

Доктор Робърт Лахита от Кентъки говори за това какви храни трябва да бъдат включени в менюто ви.

Разбира се, според докторите, най-добрият начин да защитите тялото си е като се ваксинирате. Коронавирусът доста често причинява загуба на апетит при пациентите.

Лекарят отбеляза, че много пациенти се оплакват, че вирусът е причинил много силни болки в гърлото. Заразените с коронавирус обикновено не само изпитват затруднения да ядат, но дори и да пият вода.

Ето какво ще усетите 48 часа, след като сте се заразили с Омикрон – първите ПЕТ симптома: Новият вариант на коронавируса, Омикрон, вече официално навлезе у нас. И макар засега броят на зара…Jan 11 2022vijti.com

Специалистът съветва в подобни ситуации да включите кисело мляко в менюто си. Продуктът е с текстура, която няма да дразни гърлото. Освен това съдържа достатъчно протеини и други полезни вещества. С тяхна помощ ще бъде възможно да се поддържа силата и да се помогне на тялото да се бори с болестта. Лекарят съветва също така да добавите банан или други плодове към киселото мляко.

Когато сте заразени с коронавирус, е много важно да пиете колкото е възможно повече течност. Ако вирусът е причинил повръщане или диария, тогава отличен вариант би била вода с електролити, която може да поддържа нормални нива на сол и калий.

Д-р Николова за лечението на Омикрон: Драскане в гърлото, но не посягайте към тези лекарства! „В никакъв случай не трябва да чакате да получите задух, трябва да се обадите на личния си лекар то…Jan 11 2022vijti.com

Когато няма абсолютно никакъв апетит, тогава трябва да използвате специален протеинов шейк. Не всички хора губят апетита си, когато са заразени с коронавирус. Ако това не се случи, тогава диетата трябва да включва максимално количество кръстоцветни зеленчуци и особено броколи.

Лекарят препоръчва да не започвате да ядете в големи количества и е препоръчително да избягвате тези храни, които съдържат твърде много захар./Zdrave.to

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!