Невероятно ефективна рецепта: БЕЗПЛАТЕН начин да се отървете от мустаците и космите по тялото!

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

За да се отървете от нежеланото окосмяване по лицето и тялото, не е необходимо постоянно да се депилирате. Има още един безопасен и практически безплатен начин за премахване на женски мустаци или груби единични косми, които се появяват в областта на брадичката и над веждите. Можете да използвате метода за всякакви части на тялото. Предимството е и липсата на вредни химикали и безболезнеността на процедурата. И подготовката на средството не е много по-трудна от простото сваряване на кафе.

И така, за да приготвите чудодейно лекарство, имате нужда от смляно кафе и обикновена сода. Така че дори тийнейджърите могат да използват метода без страх. Вярно е, че ще трябва да повторите процедурата няколко пъти.

Първо изсипете 1 супена лъжица натурално смляно кафе в 100 мл вода и оставете да заври. Оставете кафето да се охлади напълно. В подходящ съд се слагат 3 супени лъжици сода.

кафе във вода

Изсипете кафето в содата заедно с утайката. Всичко се разбърква старателно. Средството е готов за употреба.

кафе със сода

Не е необходимо да приготвяте продукта преди всяка процедура. Достатъчно е да сложите излишъка за съхранение в хладилника.

кафе със сода обезкосмяване

Преди да вземете душ, нанесете продукта върху проблемните зони и масажирайте за 2-3 минути. След това просто изплакнете. За бързи резултати повтаряйте процедурата 2-3 пъти седмично. След известно време космите ще станат забележимо по-меки и по-малки, а след това напълно ще изчезнат.

средство обезкосмяване

Жена на 31 реши да не маха повече космите от лицето си – ето как изглежда вече (Снимки):Родената в Босна и Херцеговина  Елдина Яганджак , която сега живее в Копенхаген, Дания, реши да спре…Mar 18 2022vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!