Най-скъпата сватба на века за 600 милиона долара, събра почти всички холивудски звезди-Снимки

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Сватба с бюджет от 600 милиона долара, която събра почти всички холивудски звезди, се състоя на 12 юли в Мумбай.

Беше невъзможно да се разбере за това грандиозно събитие; събитията започнаха още през март, когато Риана участва на вечерта, посветена на бъдещата сватба. По-късно Джъстин Бийбър и Кейти Пери свириха на едно от партитата.

През май двойката отиде на средиземноморски круиз със семейството си и няколко гости.

На самата сватба бяха поканени известни холивудски и боливудски звезди, сред които и сестрите Кардашиян.

Основното облекло на булката се състоеше от традиционни бижута и семейни реликви.

Булката избра големи обеци анджали, мангтика (традиционна индийска украса за глава) и хаат пхуле (ръчна верига, известна като ръчен лотос). Изумрудени и диамантени бижута също са използвани в изображенията на майката и сестрата на Радхика.

Събитието бе организирано от свекървата на булката, с подкрепата на няколко екипа организатори. Персоналът работи денонощно, за да подготви всички необходими условия. Милиони хора по улиците на Мумбай наблюдаваха събитията, а репортери от BBC до New York Times отразяваха сватбата.

Сватбените тържества започнаха на 5 юли със сангет, където булката, младоженецът и техните семейства изпълниха хореографски танци, за да символизират техния съюз. На една от церемониите булката получи мехенди, като рисува ръцете си с къна. На 11 юли се проведе церемония халди, на която двойката беше покрита с паста от куркума, за да отблъсне злите духове.

Официалната церемония се състоя на 12 юли.

Церемонията беше украсена със свежи цветя и фигури, създадени от тях.

По време на сватбата булката смени няколко пъти тоалета си. Едно от облеклата е червено сари, украсено с пайети и скъпоценни камъни в традицията на Гуджарати.

Гуджаратците са един от най-културно и икономически развитите народи в Индия. Богинята Кали, една от най-необичайните индуски богини, е изобразена в червени цветове.

Друг необичаен тоалет на булката включва живи пъпки от жасмин.

Цветната дупата на Radhika Merchant е създадена от 90 цветя от невен и много пъпки от жасмин. На последното си сватбено събитие Радхика избра златно сари.

Сватбата, за която целият свят говори, най-накрая се състоя. Беше красива традиционна церемония със зашеметяващи сарита и бижута от булката. Нека обсъдим това събитие в коментарите!

Редактор: Ясен Чаушев
[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!