Най-красивата българска учителка спря да работи, Силвия Зубева се е отдала напълно на семейството си

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Рязък завой в професионалната кариера взе титулуваната за най-секси учителка Силвия Зубева. Красавицата, която преди месеци дари волейболиста Тодор Скримов с дъщеричка, оставя учителската кариера.
Името на Зубева е премахнато от сайта на столичното 119-о училище, в което допреди 2 г. преподаваше на малчугани и взимаше акъла на родители, пише „България Днес“.
Според запознати, след като изтекат двете години, в които Силвия е в майчинство, брюнетката няма да въдворява мир в класната стая. Причината е, че хубавицата се е отдала изцяло на семейството си и отглеждането на дъщеря си Ася.
Учителката по йога на Грета Гарбо: Жените да пият вода с лимон сутрин и ще живеят до 100Евгения Петерсон, известна в целия свят като Индра Деви, е една от първите жени, практикуващи йога, …Mar 8 2019vijti.com

На 1 август 2018 г. Зубева роди момиченце на Скримов.
„Щастието има много цветове и нюанси, подарихте ни не просто смисъл за утре, а бъдеще. Отсега за нас има утре, има слънце, дъжд и дъга, има любов и прекрасна умора“, написа трогателно учителката часове след като стана майка. Тя и Скримов са заедно от 2016 г., но дълго пазеха връзката си в тайна, докато не се врекоха във вярност през 2017 г. Месеци по-късно Зубева обяви бременността си и реши да излезе в дългосрочен отпуск, за да е далеч от любопитните погледи на преподаватели и учители, които я познават като „секси учителката“.

През 2014 г. българската учителка предизвика фурор, след като нейна снимка обиколи родни и чужди сайтове, а хиляди я провъзгласиха за най-сексапилната учителка в България. Много хора искрено се удивляваха на нейната красота и сипеха хвалебствия и възхвали. Разбира се, медиите веднага се заинтересуваха от Силвия и се свързаха с нея за коментар по повод фурора, който тя предизвика в интернет пространството. Преподавателката призна, че е получавала хиляди неприлични предложения, а известността не й е повлияла добре.
Тя беше смутена и дори неприятно изненадана от вниманието, с което изведнъж се оказа обградена.

Източник: sportal.bg
Историята на учителката Марияна, която не се отказа и победи в битката си за нормален животГодишно над 50 000 души у нас получават инсулт. Животът и на оцелелите, и на близките им се преобръщ…Mar 2 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!