Най-кармичното Новолуние за годината е на 6 октомври: огнените знаци Овен, Лъв и Стрелец отваряте ВАЖНИ врати!

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Новолунието на 6 октомври е първата голяма лунация през есенния сезон и ще помогне на всички знаци на зодиака да започнат хармонично нов живот. Изкачвайки се в небето на 6 октомври в балансиращия знак Везни, Луната ще ни даде космическата мотивация, необходима за поддържане на баланса и постигане на целите през последното тримесечие на годината. Всеки човек ще преживява тази енергия по различен начин, така че знанието как новолунието през октомври 2021 г. ще повлияе на всяка зодия ще ви помогне да се настроите към нея по по -персонализиран начин.

По време на това новолуние Слънцето, Луната, Марс и Меркурий ще се групират заедно във въздушния знак на Везни, като ни потопят изцяло в темите на сезона 2021 Везни и ще предоставят много възможности за партньорства и ангажименти.

Намирането на баланс в живота ни ще бъде особено важно сега, затова трябва да използваме интроспективната енергия на новолунието, за да преценим кои части от сърцето ни се нуждаят от хармонизация. Везните, като кардинален въздушен знак на зодиака, ни учи на ценността на дипломацията и сътрудничеството. Така че, ако искате да отворите нови врати в близките си отношения или да създадете нови връзки с други хора, сега е подходящият момент за това.

Тъй като Новолунието през октомври успешно съвпада с ориентираната към целите планета Марс, всички ние ще почувстваме допълнителна мотивация, когато става въпрос за определяне на намеренията ни и постигане на това, което искаме. Освен това новолунието пада в същия ден, когато приключва ретроградната фаза на Плутон през 2021 г., което подсилва енергията на новото начало на този космически момент и ни дава шанс да си поемем дъх.

Разберете хороскопа за новолунието октомври 2021 г. за вашата зодия, за да знаете какво да очаквате.

Овен

Започва промяна в интимната ви връзка, Овен. Ако вече сте в сериозна връзка, тогава това е подходящ момент да започнете нов живот с партньора си и да тръгнете на съвместно „емоционално пътешествие“. Ако сте необвързани или току -що започвате с някого, новолунието може да ви даде възможност да влезете в нова връзка (или поне да разберете какви качества в партньор искате да видите). Дръжте сърцето си отворено!

Телец

Телец, вашият рутинен начин на живот и благополучие, трябва да бъде „възстановен“ поради сезонните промени. Затова използвайте лунната енергия, за да внесете нови здравословни навици в живота си. Ако се интересувате от някаква нова тренировка или по -ясно ежедневие, което поставя граници между работата и личния живот, страхотно! Тази лунация ще ви даде мотивацията, от която се нуждаете, за да предприемете действия.

Близнаци

Това новолуние ще ви даде, Близнаци, чиста страст и романтика. Така че, ако искате да се потопите в света на запознанства и флирт, сега имате голям шанс за това. Ако вече сте двойка, опитайте се да запалите отново искрата във връзката ви с партньора си, като планирате среща в закачлив тоалет, правите нещо креативно заедно или изберете споделено хоби, което ще ви сближи.

 Рак

Спомените за миналото могат да се въртят в главата ви и да предизвикват всякакви отдавна заровени емоции, Рак. Но сега имате шанс да се излекувате! Тази интроспективна лунна фаза ще ви принуди да идентифицирате всички части от вашия вътрешен емоционален свят, които се чувстват „не на място“ и да им обърнете повече внимание. Можете да продължите напред с по -голяма увереност, ако трайно излекувате тези стари рани.

Лъв

Това новолуние ще донесе някои интересни възможности да актуализирате социалния си календар и ще донесе малко повече радост в ежедневието ви, Лъв. Меркурий в момента е ретрограден, но това няма да ви попречи да общувате искрено с хората и ясно да съобщавате творческите си идеи. Обърнете внимание на всички нови връзки, които се създават сега, тъй като те могат да отворят важни врати за вас в бъдеще.

Дева

Време е да попълните банковата си сметка, Дева! Това новолуние ще ви донесе вълнуващо ново начало на финансовата арена. Така че сега е моментът да планирате бъдещите си инвестиции или да измислите реалистичен бюджет, който наистина отговаря на вашите нужди. Сега пред вас могат да се отворят нови възможности за доходи, така че дръжте ушите си отворени.

Везни

Тази лунация е посветена само на вас, Везни! Затова се качете на предната седалка и се пригответе да насочите новолуния кораб в посоката на мечтите си! Вместо да се грижите за страх от провал или да се притеснявате какво мислят другите за вашата амбиция, съсредоточете се върху изграждането на самочувствие и се стремете към звездите. Време е за блясък!

 Скорпион

Дъгата блести най -силно след тъмна буря – имайте това предвид, докато се придвижвате в интроспективната и задушаваща енергия на октомврийското новолуние, Скорпион. Не се разсейвайте от работни проекти или социални планове, а се съсредоточете върху това да слушате вътрешния си глас и да се свързвате с духовната си страна – дори ако това означава да прекарате известно време сами. Самотата ще ви накара да се почувствате освежени.

Стрелец

Това новолуние ще ви вдъхнови да излезете и да се мотаете с хора, Стрелец. Преминавате на ново ниво на комуникация, така че можете да поемете инициативата при изготвянето на планове с приятели или дори да се запознаете с някои нови общности. Насърчаването на усещане за сплотеност, приятелството с другите е важен начин за взаимодействие с тази лунна енергия.

Козирог

Козирози, имате вълнуващи възможности за кариера. Затова бъдете наясно кой професионален път бихте избрали. Независимо дали започва нов проект на сегашната ви работа или се премествате на друга работа, Новолунието през октомври 2021 г. ще помогне на вашите зодии да разгърнат талантите си и да балансират работния си процес.

 Водолей

Това оптимистично новолуние може да предизвика големи промени във вярванията, философията и мирогледа, Водолей. Като се откъснете от потока на бърборене в ежедневието си и се вслушвате изключително в собствените си интереси и ценности, можете да дадете шанс на вашите възгледи да се формират от нулата.

Риби

Сезонът на Везни вече беше дълбоко и интроспективно пътуване за вашия астрологичен знак, Риби. Но това новолуние ще го направи още по -интимен. Сега е вашият шанс да установите някои важни енергийни граници във взаимоотношенията и да създадете по -смислени връзки с близки. Ако искате ясно да съобщите на хората очакванията си от тях, това предполага откритост и дори известна уязвимост от ваша страна. Но в крайна сметка този подход ще доведе до създаване на по -хармонични връзки.

Зодиите, с които и Ванга се е страхувала да общува заради скритите им сили: Макар при нея да са се стичали хора от цяла България, че и извън пределите ѝ, Баба Ванга се е страх…May 20 2021vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!