Най-интензивното КАРМИЧНО новолуние е на 2 януари! Ако сте ТЕЛЕЦ, ДЕВА, КОЗИРОГ постигате финансовите си цели!

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Тъй като новолунието на 2 януари се случва в Козирог, вероятно ще почувствате влиянието на този зодиакален знак , в зависимост от къщата във вашата рождена карта , в която се появява новолунието. Управляван от жаден за структура и дисциплина Сатурн, Козирогът е известен трудолюбив знак, клонящ силно към правилата, постоянство, практичност и поставяне на цели. Козирогът разбира важността на поставянето на високи стандарти, суровата реалност да отговаряте на тях и чистото удовлетворение, което идва от постигането на това, за което сте работили неуморно. Знаейки това, духовното значение на новолунието в Козирог е на подновената амбиция. Чувствате се готови и желаете да проучите най-големите си цели, да изложите инструментите, от които се нуждаете, за да се справите с тях, и да продължите напред стратегически.

Как Новолунието в Козирог ще се отрази на вашия зодиакален знак?

Овен 

Настъпваща във вашия 10-ти дом на кариера и амбиция, новолунието през януари 2022 г.

в Козирог ви вдъхва прилив на енергия в професионалния ви живот. В кои области от кариерата си искате да продължите напред? И движите ли се към крайната цел, която наистина искате на първо място? Ако не, помислете за стъпките, които трябва да предприемете, за да стигнете до там – дори ако това означава да направите крачка назад.

Телец 

Телец, това новолуние ви тласка да вярвате в себе си и в необятността на най-големите си мечти. Ако се чудите дали да поемете голям риск или да подхранвате копнежа за голямо приключение, може да откриете, че тези мисли са още по-силни по време на това лунно събитие. Като цяло, не се страхувайте от възможности, които ще ви помогнат да видите света от съвсем различна гледна точка.

Близнаци 

Да бъдеш уязвим с другите (или дори със себе си) рядко е лесно за някого, но ако сте се чувствали особено затворени, сега е моментът да започнете да отлепяте многобройните си слоеве, Близнаци. Срещайки се във вашия осми дом на мистерия, интимност и обвързване, новолунието може да ви предизвика да погледнете вътре и да прегърнете най-дълбоките части на себе си – както и да изглеждат – за да можете да позволите на другите да правят същото.

Рак 

Активирайки седмия ви дом на взаимоотношенията, силната енергия на това новолуние е призив да инвестирате в най-близките си отношения (романтични, платонични или професионални) по начини, които дават приоритет на здравословния баланс и дълголетието между двама ви. Как можете да пренапишете правилата на това партньорство, така че и двете страни да се чувстват еднакво удовлетворени? Както и да изглеждат тези методи, това новолуние ще ви ободри с огъня, за да го осъществите.

Лъв 

Новолунието на 2 януари в Козирог се случва във вашия отговорен шести дом, Лъв, поставяйки светлината на прожекторите върху неща като ежедневните ви ритуали, вашите рутини и вашето здраве. Ако прекарвате дните си, отегчени от монотонността, или ако ежедневието ви напълно ви изтрива, считайте това новолуние за добре дошла възможност да преосмислите как можете да структурирате дните си с вашето здраве и благополучие в ума , така че умът и тялото ви да се чувстват енергични, подхранвани и пълни.

Дева 

Поставянето на другите на първо място е вашият мотив, Дева, но с новолунието във вашия пети дом на страст, творчество и себеизразяване е време да помислим за вас . Какво те кара да се чувстваш сякаш си на върха на света? Какви хобита или дейности ви носят неподправена радост? Използвайте новолунието като възможност да подхраните тези области от живота си и да засадите семената, които ще ви позволят да се занимавате с най-креативните си страсти през цялата година.

Везни

Във вашия четвърти дом на дом, семейство и емоции, новолунието в Козирог е възможност да се впуснете навътре и да дадете приоритет на хората и пространствата, които ви карат да се чувствате обичани. Ако чувствате, че емоциите ви се надигат в този момент, не се страхувайте да се облегнете на тези, които ви утешават най-много. Всъщност може да откриете, че новолунието ви призовава да инвестирате в комфорта си – да прекарвате повече време вкъщи със семейството си или да обновявате пространството си – дори повече, отколкото обикновено правите.

Скорпион 

Скорпион, отговорете честно: свършихте ли добре работата си в съобщаването на вашите мисли, желания или емоции на другите? Ако не, използвайте това новолуние на 2 януари като нулиране и помислете как можете по-добре да изразите мнението си ясно, честно и уверено. Може също да почувствате, че това новолуние ви вдъхва нови идеи, които нямате търпение да осъществите. Позволете на тези идеи да ви изпълнят, но се уверете, че използвате тази умствена издръжливост, за да ги обмислите.

Стрелец 

Подсигурете чантата си, Стрелец – това е, което тази новолуние би искала за вас. След дълга 2021 г. е време да имате финансово нулиране за 2022 г. , което звучи много по-страшно, отколкото е. В действителност вероятно ще почувствате стремежа в началото на 2022 г. да разгледате дълго и внимателно разходите си и да начертаете план, за да сте сигурни, че можете да постигнете финансовите си цели. И с амбициозната, прагматична енергия на Козирога в сместа, можете абсолютно да стигнете до там.

Козирог 

Началото на 2022 г. е свързано с вас, Козирог, в повече начини, отколкото си мислите. Освен че е вашият рожден ден, това новолуние във вашия знак се появява във вашия първи дом на представа за себе си и идентичност. Били ли сте в приоритетите ви и вашите цели в най-добрите начини? Човекът, когото представяте на всички останали, чувства ли се като човека, който сте отвътре? Проучете всичко, което сте научили за себе си – и частите от вас, които сте оставили зад себе си – през изминалата година, приемете това израстване и вървете към нещата, които ви правят най-щастливи.

Водолей 

Водолей, 12-ти дом е дълбок, но можете да се справите. В този дом новолунието в Козирог активира частите от вас, които никой друг не вижда: вашето подсъзнание, вашите мечти и вашата духовност. Но това не е нещо лошо. По-скоро прекарвайте време с най-съкровените си мисли. Ако сте се чувствали затънали в негативни мисловни модели или поведения, признайте какво ги причинява и дайте приоритет на мечтите и практиките, които помагат да ги пренапишете. Грижата за себе си е най-добрият ви приятел.

Риби 

Във вашия 11-ти дом на общността и асоциациите, новолунието е призив да разгледате вашите връзки и приятелства , Риби. Обграждаш ли се с тези, които ти застъпват? Кой те вдъхновява? Това новолуние може също да помогне за разширяване на вашата мрежа, отваряйки ви за взаимоотношения с всякакви хора, които ви вълнуват — добра мотивация, за да сте сигурни, че се чувствате по този начин във всичките си групи.

Ослепителна рускиня се омъжи за красив нигериец – целият свят се влюби в дъщеричката им! Разкошна е (Снимки): Гените на човек са нещо изключително интересно, а когато се преплетат гените на хора от различни н…Jan 1 2022vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!