Назоваха три зодии, на които Джуна е предсказала дълъг и щастлив живот

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

В записките на руската лечителка и астролог Джуна е намерено описание на трите знака на Зодиака, на които звездите даряват дълъг и щастлив живот. Причината според екстрасенса, до чиито услуги прибягваха много политици, е в характера на представителите на знаците.

Близнаци

Въздушният знак е на първо място в списъка на онези, на които според Джуна звездите обещават щастие. Причината за това е лесният характер на Близнаците, който им позволява да намират общ език с хората почти без усилие.

Представителите на знака не обичат конфликтите и знаят как да ги избягват благодарение на вродената си изобретателност. Това значително улеснява живота им и поставя бариера пред всякакви опити за манипулация.

Второто тайно оръжие на знака е оптимизмът, който се простира както в личния живот, така и в бизнес сферата. Не е чудно, че хората са привлечени от тях като енергиен източник. И това е третият инструмент на Близнаци – кипяща енергия, която ще продължи до края на един дълъг живот.

Лъв

Целенасочените Лъвове винаги виждат целта, но не виждат пречките. Те са изключително независими, което не е изненадващо – представителите на знака се справят с всякакви проблеми почти без усилие.

Джуна вярвала, че Лъвовете не си поставят малки цели, не обичат да гледат назад в миналото. Те са насочени напред и към успеха, така че животът им продължава по-дълго от другите.

Астрологът отбелязва, че мъдростта на Лъва пази нервите и здравето им, освен това, благодарение на високия си интелект, те постигат висок стандарт на живот. Не се изтощават с преумора, но не са и мързеливи, което говори за любовта и уважението, което изпитват към собствената си личност.

Водолей

Екстрасенсът смята Водолея за третия късметлия с дълъг черен дроб. Причината според Джуна е в оригиналността на мисленето им, което позволява на Водолеите бързо и лесно да решават трудни житейски задачи. Оригиналността на знака не означава, че той не слуша другите.

Напротив, Водолеите охотно приемат мъдрите съвети на други хора. Но винаги избират своя път, както в личния живот, така и в професионалната сфера.

Именно силната интуиция, смята лечителят, помага на Водолеите да направят живота си радостен и лесен. След като разберат напълно себе си, светът ще се отвори пред тях в най-добрия си вид, вярва Джуна.

Астролозите са категорични: Тези 3 зодии забогатяват рязко през втората половина на този месец Астролозите са категорични, че през втората половина на този месец късметът на три от всички зодии …Jan 17 2023vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!