Мъж снима племенницата си, а на кадъра изплува шокираща загадка

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Тази снимка е направена през 2014 година. Мъж се е разхождал заедно с трите си племеннички и е решил да направи снимка за спомен. Това, което обаче забелязва на кадъра, след като го прояви, го шокира и остави без думи.

Един слънчев ден Ричард Джоунс решил да се разходи из парка на замъка Тамуърт. Това е любима туристическа забележителност на много хора.

През лятото много цветята цъфтят на брега на река Анкер, а из нея плуват лебеди. С една дума гледката е прекрасна и наистина много хора искат да прекарват свободното си време там, защото действа зареждащо и спокойно.

Ричард се разхождал из парка с трите деца. „Направих снимки за семейния албум“, каза той.

Когато обаче решил да снима петгодишната си племенница Ейми, кадърът го шокирал. Всичко на снимката трябвало да е перфектно – зеленина, сладко русо момиче и патици.

Когато обаче Ричард започнал да разглежда проявените снимки, вниманието му бе привлечено от две неразбираеми фигури в дъното на снимката.

„Не бяха там, когато правих кадъра“, отсича той.

На останалите фотографии на момичето, от същото място, направени по същото време, не се вижда нищо такова.

Какво обаче е това, което се е появило на заден фон?

Има много легенди за замъка и според някои хора фотоапаратът на Ричард е заснел някой от покойните „рицари на замъка“ от далечното минало.

Според Ричард обаче, това просто е игра на светлината.

Каква е истината едва ли ще разберем, остава само да се потопим в мисли колко невероятен може да е нашият свят.

Почина секретарката на Тодор Живков / СНИМКАЛегендарната секретарка на Тодор Живков – Ангелина Горинова, си е отишла от този свят, научи „Българ…Sep 25 2021vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!