Мъж пише трогателни послания до починалата си жена: Дъщеря ни пита за теб

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

За да може поне по някакъв начин да се отвлече от мъката, той започнал да води блог, в който разказвал за живота си и трудностите.
Изпитвайки невероятната болка от загубата на любимата жена, 39-годишният Марк Уилкок не знаел как да се справи с тъгата и как сам да отглежда 8-месечната си дъщеричка Марго. За да може поне по някакъв начин да се отвлече от мъката, той започнал да води блог, в който разказвал за живота си и трудностите.
Кръстил блога си „Без дъжд няма дъга“. Там често отправял и послания до покойната си съпруга, пише Mirror.
Трагедията се разиграла преди две години.
Марк и съпругата му – 35-годишната Катрин, както обикновено се разхождали с количката в близост до дома си.
Историята на една обикновена българка: Тя живееше сама с три малки деца и болна майка, изоставена от всичкиСоциалният проект на bTV „Бригада Нов дом“ разказа историята на поредната изоставена българска майка…Apr 23 2019vijti.com

Двамата обсъждали планове за бъдещето, шегували се и се смеели.
След това решили да се отбият до местен пъб, където да поседят и да си починат.
В един момент на Катрин й станало лошо и Марк скочил, за да й донесе вода.
Но когато се върнал, открил безжизнената си жена, клюмнала върху количката с бебето.
„На 1 май 2017 година излязох от дома си като мъж и горд татко на прекрасното ни бебе Марго. След няколко часа се озовах край болничното легло на починалата си внезапно жена като вдовец и самотен баща“, пише Марк.

Оказало се, че поради неизвестна причина сърцето на Катрин просто спряло, а когато Спешна помощ дошла, вече било прекалено късно.
Марк бил потресен от загубата си, просто не знаел какво да прави по-нататъка.
Но и не можел да се тръшне, заринат в мъката си, защото имал отговорности към детето. Той решил, че момиченцето ще израсте щастливо, независимо, че така и не успяло да познае прекрасната си майка.
„Дъщеря ни пита за теб! Правя се на баща – супергерой, който може да се справи с всичко, но дълбоко в себе си мога да се разпадна на парченца и да потъна в море от тъга и печал“, пише той в блога си.

Постепенно там започват да споделят и други родители като него много самотни родители твърдят, че им помага много да прочетат, че има и други като тях.
Източник: Блиц
Истинската история на едно 21-годишно момиче, което е най-младият човек в света с присадено лице21-годишно момиче е най-младия човек в света с присадено лице. След неуспешен опит за самоубийство К…Apr 22 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!