Монах излекува хиляди онкоболни с алое

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Прочутият монах и учител отец Романо Заго от Бразилия в продължение на години изучавал свойствата на лечебното растение алое, създал специален лек, който, освен че подобрява цялостното здраве, лекува и предотвратява появата на рак.

Ето какво се случва в дом, в който се отглежда алое вераПоверие за алоето – цери душевни болки и страдания Обикновеното домашно алое, скромно стоящо на перв…Jan 24 2022vijti.com

Рецептата си той публикува в книгата си „Ракът е лечим“. Досега из целия свят има хиляди доволни хора, които дават своите позитивни мнения за лека на Романо Заго. Сред тях има пациенти, преборили тумори на матката, на гласните струни, на гърдата, на простатата, на мозъка, на дебелото черво, пикочния мехур, левкемия и др. За изпълнението на рецептата са необходими: половин килограм пчелен мед (органичен), 40-50 мл (около 6 супени лъжици дестилиран алкохол (грапа, коняк, уиски и т. н.), 350 грама листа от алое: две, три, четири или пет листа, докато не постигнете точния грамаж.

Отстранете бодлите от ръба на листата на алоето, както и праха, който се е насъбрал по тях, като използвате влажно парцалче или гъба. Нарежете листата на парчета (без да махате ципата) и ги поставете в блендер заедно с меда и избрания от вас дестилиран алкохол. Разбийте добре и сместа е готова за употреба. Не я филтрирайте или подлагайте на топлинна обработка. Получената смес може да се съхранява в тъмен буркан с плътно затворен капак в хладилника.

Приемайте по една супена лъжица 20 или 30 минути преди трите основни хранения (закуска, обяд и вечеря). Разклатете добре преди употреба. След като започнете лечението, е важно да приемете цялото съдържание на буркана. Когато го приключите, е препоръчително да си направите медицински преглед (особено в случай на рак). Резултатите от изследванията ще ви покажат какъв начин на действие да следвате. Ако изследванията показват, че няма подобрение след първия буркан, направете друг курс на лечение след прекъсване от 5 до 10 дни. Този цикъл трябва да се повтаря толкова често, колкото е необходимо, за да се отстрани болестта, съветва отец Романо.

Търновка твърди, че е преборила онкологично заболяване с домашно приготвен сироп от алоеВиолета Цанева от старата столица вече няколко години пие сироп от алое и твърди, че благодарение на…Oct 5 2019vijti.com


Източник: Ретро

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!