Молитвата, която лекува тежки болести и носи неземна благодат

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Според православната вяра тази молитва носи духовна сила е неземна благодат. Вярващите знаят, че Света Богородица е застъпница пред бога за всеки един от нас. Миряни разказват, че молитвата носи преодоляване на житейски перипетии. Изказана с пълна вяра молитвата има сила да доведе до пълно лечение на тежки физическа и душевни болести или както казват миряните – изцеление от телесни и душевни немощи Чрез тази молитва се преодобялавт тежки житейски кризи и перипетии .

МОЛИТВА НА ИГНАЖДЕН: АЗ КАНЯ ТЕБ, ГОСПОДИ, ПРЪВ ДА ПРЕКРАЧИШ ПРАГА МИ ДНЕС…Игнажден. От това кой пръв ще ти влезе днес в къщата, зависи каква ще е цялата година. Аз каня любов…Dec 20 2019vijti.com

 

 Тази молитва се чете във вторник според православната традиция. Но тя носи в себе си неземна благодат във всеки друг ден от седмицата.

 

Ето и самата молитва, която ще ви донесе благодат и изцеление дори от най-страшната болест.

 О, Пресвета Владичице моя Богородице, Която си неизречено по-почитана от ангелите и архангелите, херувимите и серафимите, и си неизказано по-свята от всички светии, Дево Майко Божия! Спаси ме, Твоя смирен и грешен раб, защото Ти знаеш, всемилостива Господарке, че след Бога всичката си надежда на Тебе възлагам и нямам друго спасително прибежище, освен Тебе, Всеблага. Ти си моята крепост, Владичице,

Ти си моята сила, Ти си моята радост в скърбите, Ти си моето пристанище в изкушенията, Ти си моето изправление, когато падна, Ти си и моето всенадеждно спасение, о Майко на моя Съзидател и Господ!

Помогни на мен, плаващият в морето на този живот, страшно обуревавания и застрашения от греховно потъване. Подай ми ръка за помощ, помощнице моя, и ме избави от дълбините на греховната тиня, за да не потъна в бездната на отчаянието, защото буря от грехове и страсти се е дигнала против мене и вълни на беззакония ще ме удавят.

Ала Ти, Майко на милосърдието, насочи ме към пристанището на безстрастието и ме спаси, надеждо на безнадеждните и Ходатайко на моето спасение!

Майчина молитва: Всяка майка трябва да знае тези думи за доброто на своите децаС тези думи трябва да се молите за вашите деца: Господи, безсмъртен, от когото излиза добро и благос…Nov 17 2019vijti.com


Източник:лекивай 

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!