Михаил Билалов показа кралицата, която владее сърцето му от 19 години (Снимки):

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Един от любимците от сцената и екрана, актьорът Михаил Билалов , успя да прикове вниманието на почитателите си с последните снимки, които качи във Фейсбук. От тях става ясно, че момента водещият на „Стани богат“ е в заслужена лятна почивка от телевизията, а в паузите между моноспектакъла си „Бум-бум“ намира време да отдели няколко дни с дъщерите си. Днес той пусна снимки от ваканцията, която прекарва с по-малкото си момиче – Олга.

Билалов дъщеря

„Кралицата, която управлява сърцето ми вече 19 години“ – това нежно сравнение използва актьорът, когато показа порасналата Олга в Инстаграм.

Сега двамата са предпочели магията на Родопите вместо гръцкото море (което е тенденция у нас). Именно това предизвика огромно одобрение от неговите последователи в социалните мрежи, които се кефят на постъпката му.

Билалов Родопи

„Родопите вместо Гърция.

Пет дни с Олга – льо сървайвър за напреднали“, е написал актьорът под снимките, които публикува от планината.

Михаил Билалов дъщеря

На тях се вижда как двамата наистина си прекарват изцяло сред природата, палейки огън и разхождайки се из горите.

„Романтика“, „Красота“, „Прекрасни хора на прекрасно място“, „Страхотно“, „Разкош“, „Вдъхновение и истинско…“, „Тишина и релакс“, „Страхотен пример и най-вече най-добрата почивка за човека“, гласят част от коментарите под публикацията му.

лагерен огън

Билалов има и по-голяма дъщеря – Данае-Анна. И двете му щерки са от бившата му японска половинка. Трите дами живеят във френската столица Париж, където и актьорът е прекарал дълги години преди да се завърне в България. Тук той има нова любов – в лицето на Ваня Николова, която е сценарист и двамата се залюбват покрай няколкото проекта, в които и двамата участват – „Под прикритие“, „Връзки“, „Голата истина за група Жигули“ и др.

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!