Мис Аржентина и Мис Пуерто Рико се ожениха една за друга (ВИДЕО+СНИМКИ)

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Две кралици на красотата заявиха любовта си пред света, съобщавайки, че са сключили брак след тайна връзка!С обща публикация в Instagram Мариана Варела и Фабиола Валентин, които представляваха съответно Аржентина и Пуерто Рико на конкурса Мис Гранд Интернационал 2020, обявиха, че са се оженили на 28 октомври в Сан Хуан, Пуерто Рико.

„След като решихме да запазим отношенията си дискретни, отворихме вратите за тях в специален ден“, гласи описанието към споделеното видео. Това е и първият път, когато двойката направи връзката си публично достояние. Преди това дамите са споделяли две свои общи снимки.

Видео постът събира общи моменти на 26-годишната Варела и 22-годишната Валентин, сред които предложение за брак и целувка пред гражданството в Пуерто Рико.

От кадрите разбираме, че в сватбения си ден пуерториканката Фабиола Валентин носи бяла рокля тип палто с ресни, а аржентинката Мариана Варела е избрала бяло вталено сако и черен панталон.

Пуерто Рико легализира еднополовите бракове през 2015 г., след като САЩ по-рано направи същото, пише Entertainment Weekly. През 2010 г. Аржентина се превърна в първата държава в Латинска Америка, разрешила сключване на еднополови брачни съюзи.

Вижте още снимки на Мариана Варела и Фабиола Валентин в галерията тук >>>

Скандално! Две красавици от „Игри на волята“ се ожениха една за друга (СНИМКИ от сватбата)Ваня и Елена от втория сезон на „Игри на волята“ хвърлиха бомбата, че са се взели. Ваня Запрянова, к…Jul 6 2022vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!