Миглена Ангелова във възторг след участието си в чалга клип, жегна интелектуалците

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Миглена Ангелова, позната на всички като телевизионна водеща на предаването “Искрено и лично“, продуцент, а вече и дипломиран психолог, взе участие в един от най-новите видеоклипове на чалга певицата Галена.

Ето какво коментира тя в поста си в социалните мрежи, след като вчера певицата пусна серия от клипове, по случай 20 годишнината си на сцената:

„За всички „интелектуалци“, чийто „интелект“ стига до необмисленото мултиплициране на мантрата, че поп фолкът е виновен за липсата на високоинтелектуални произведения в съвременна България – този пост е специално за вас!

Факт е, че толкова професионализъм на едно място, колкото при заснемането на частта с моето много скромно участие в клипа на Галена, отдавна не бях срещала. От грима и организацията до работата и професионалната дисциплина на самата Галена, на режисьора, на оператори и осветители – всичко беше перфектно.

Нямаше глезотии и избиване на всевъзможни комплекси, нямаше звездеене. По време на снимките потъвах в очите на Галена и имаше такова прекрасно усещане за човешко разбиране и единение, че мога да бъда само безкрайно благодарна за тези мигове. Благодарна съм и на себе си, че не принадлежа и никога няма да пожелая да принадлежа към отбора на псевдоинтелектуалците. Просто имам щастието да познавам истински интелектуалци и сурогатите не ме трогват отдавна.

Галена е красива, талантлива, умна, начетена, не се страхува да експериментира, има страхотно тяло – признайте го, не боли!“

Постът на Миглена Ангелова е придружен от съвместни кадри, на които двете дами позират с широки усмивки, а фотосите са направени на снимачната площадка.

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!