Медицинска сестра призна, че е разменила 5000 бебета и разбила 5000 брака

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Размених пет хиляди бебета и разбих пет хиляди брака!
Това скандално признание прави медицинска сестра.
В продължение на 12 години Елизабет Мвева се труди в родилното отделение в столицата на Замбия Лусака. През ръцете й минават хиляди малчугани.
Черната жена в бяла престилка разменя новородените на общо основание, без да има рационална причина или полза.
Няколко десетки семейства разбират истината благодарение на ДНК тестове.
„Много родители се разведоха, след като разбраха, че децата им всъщност не са техни“, добавя чудовището Мвева.
Бебетата на просякините винаги спят, но причината не е тази, която си мислитеНяма начин да не ви се е случвало: ходите си най-спокойно из града и изведнъж попадате на просяк. Но…Feb 2 2019vijti.com

Кошмарната правосъдна система в Замбия позволява на жената да се измъкне безнаказано, пише в. „България днес“.
По време на цялата ѝ „кариера“ не ѝ търси сметка.
Елизабет Мвева решава да разкрие всички извършени мръсотии едва на смъртния си одър. Жената страда от рак в последен стадий и няма шанс да оживее. По тази причина няма и опасност да бъде осъдена.
„Не знам защо направих всичко това, не съм взела пари от никого“. Според собствените ѝ думи признанинието ѝ идва в последния етап от живота ѝ, защото „не иска да отиде в ада“.

Преди няколко години у нас имаше случай, при който две майки едва не размениха бебетата си завинаги. Разбира се, този случай няма нищо общо с ужасяващата история на Елизабет Мвева, но все пак решихме да го припомним:
Случаят се развива в болницата в Горна Оряховица.
В злополучния ден имало пет родилки, които напускали отделението,
а големият брой деца е създал суматоха, при която били объркани две момиченца, които дошли на бял свят преди няколко дни. Потърпевши били майките Бояна Иванова от горнооряховското село Първомайци и Вероника Лазарова от Елена.

„Размяната е станала още при сутрешното хранене. Децата са в отделна зала и са ми донесли другото дете. Кърмила съм чуждо бебе. После го облякоха и си тръгнахме. На средата на пътя ми се обадиха от болницата и ми казаха, че е станала грешка и трябва веднага да се върнем“, разказа пред „Труд“ 31-годишната Бояна Иванова.
Тя добави, че когато се появила в болницата, другата родилка била изпаднала в шок. Всъщност Вероника Лазарова забелязала, че номерът на ръчичката на бебето, което й дали, е друг.
И си помислила дали момиченцето не е нейната Виктория.

„Медиците се опитаха мен да изкарат виновна за случилото се. Още като ме видяха, започнаха да ми се карат: „Къде гледаш, че не си забелязала размяната и отнесе чуждо дете? Толкова ли не можеш да си разпознаеш бебето?“. После взех моята Михаела и с близките ми огорчени напуснахме болницата“, сподели Иванова.
Жената, която отгледа пет чужди бебета като родни, разказва своята историяГалина Ангелова е педагог по образование, щастливо омъжена, майка на две дъщери тийнейджърки и работ…Jan 27 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!