Майката на Джулиана Гани я закопа-Преди корекциите – Ехеее! Ето колко пари им е остави бащата на Гани

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Към днешна дата Джулиана Гани си е правила толкова корекции, че едва ли дори и самата тя може да ги назове като точна бройка. И ако я попитате дали би се подложила и на още, сме сигурни, че ще отговори положително, просто защото не страда от скрупули, не плаща и данък обществено мнение.

Майка й Екатерина обаче, има съвсем друго мнение за промените във визията на щерка си.

Всъщност тя не одобрява особено хирургичните интервенции и дори смята, че Джулиана е била много красива и преди тях. А и вероятно заради факта, че между двете има голяма прилика, която личи дори и днес, когато Джулиана вече е с различна визия.

Майка и дъщеря винаги са имали силна връзка. Екатерина отглежда дъщеря си след загубата на татко й – ливанецът Абдул Гани, който бил банкер. Именно на него двете жени дължат охолния си живот. Джулиана, която е завършила музикално училище с пиано с пълно отличие, има няколко апартамента в родния си град Пловдив, които са наследство от баща й. Освен това той й оставил близо 1 милион лева, твърдят близки до нея.

Бащата на Джулиана – Незар Абдул Гани, както е цялото име на блондинката, е роден в Бейрут, но е живял повече в Италия. Работел в Абу Даби като банкер. Починал, когато тя била малка, но днес тя може да си позволи висок стандарт на живот, чести луксозни екскурзии до екзотични дестинации и какво ли още не.

Джулиана, която показва завидно старание в шоуто за имитации „Като две капки вода“, редовно репетира с менторите си и както добре се вижда – се справя доста успешно по време на лайфовете. В шоуто пък най-близка си станала с актрисата Елена Атанасова, за която каза наскоро, че освен талантлива, е и много позитивна. С Иво Аръков също много си говорели, най-вече за децата.

Докато моделката се изявява в „Капките“, майка й Екатерина се грижи за малкия й син Кай, който е плод на любовта на Джулиана с полицая Теодор Гецов, който също й е голяма подкрепа. Той често пътувал от Пловдив, само за да аплодира поредната й сценична изява в шоуто, след което се прибирали заедно в Града на тепетата. По пътя Джулката правела разбор на представянето си с майка си Екатерина, която винаги била обективна в оценките си, пише „Хотарена“.

Кай, синът на моделката, гледал всяка нейна изява в шоуто и подскачал в кошарата от радост. Давид, големият й син, също много й се радвал, още повече, че е артистичен като нея, хвалила го е Джулиана. Той живее предимно във Велико Търново при баща си Илиян Найденов, който има фитнес зала. До такава договорка стигнаха Илиян и Джулката при развода си, който не мина без публични скандали. Днес двамата са подобрили отношенията си и споделят грижите за сина си. Така че Давид прекарва много време с майка си.

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!