Майката на Азис

Жената, която Азис винаги е издигал в култ и като най-красивата жена в живота му, се открояваше с безброй операции по лицето. Устните й видимо уголемени, филърите и ботокса са изгладили бръчките до минимум. А екстеншъните – руси и нелепи за мургава жена. Очевидно Гергина често посещава клиниките за красота и досущ като сина си е готова на всичко, за да върне времето назад и да изглежда по-млада и красива, пише Хотнюз.

Миналата вечер Азис изпълни „Какво по щастие голямо да съм до тебе, мамо“ (песента „Най-добрата дума“ на Росица Кирилова) в шоуто на Рачков, а в този момент на сцената се появи и родителката му. Гергина беше облечена в костюм в кралско синьо, сина й я допълваше със синя риза и нацепени дънки. Двамата се прегърнаха, а от емоцията фолкаджията пророни сълзи. В краткия си разговор с Рачков, дамата се върна назад в годините, когато била много млада и забременяла с Васил. „Аз не го исках, исках да го абортирам. Вероятно защото бях много млада, на 21 години“, каза тя.

Майката на Азис го надмина по корекции

По случай празника на Жената, днес Азис не пропусна да се обясни в любов и признателност на своята създателка. Ето какво написа той в социалната мрежа, като публикува снимки на майка си след посещението й в студиото на гримьора Цецо Андреев, където са я поглезили с перфектен макияж и прическа.

„Честит празник, мила мамо! Ти не се умори през всичките тези години да обикаляш с мен всички възможни конкурси и подобни, вярвайки в мен и таланта ми“, пише костинбродският славей.

Майката на Азис го надмина по корекции

„Ти не се отказа и тогава, когато затръшваха вратите под носа ни и казваха, че нямам музикален талант. По онова време да търсиш изява за детето си, което е по-черничко от останалите деца, се смяташе за наглост. Ти беше първия боец срещу дискриминацията в България!Красива и наперена ,досущ като една Малена , героиня на Джузепе Торнаторе“, продължи в този дух да изрежда изпълнителят на „Хабиби“ и емоционално завърши:

„Хванала за ръка малкото си циганче, ти беше горда майка, която първа повярва в мен! Сега аз съм всичкото, което съм благодарение на теб! Обичам те!“

Азис: Марш от моя Инстаграм!Кралят на поп-фолка не замълча и се изказа по повод множеството статии и коментари, появили се в мед…Jan 15 2020vijti.com