Лесен начин да се предпазим от влиянието на хора, които имат лоши мисли за нас

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Често има хора, които се чувстват отпаднали или изведнъж им става лошо, без да има реална причина за това. Ако и вие сте преживявали такива моменти, е възможно някой да ви е урочасал. На практика урочасването е негативна енергия, породена от злоба, ненавист, завист, ярост и раздразнение.
Обичайно урочасването е вид отношение на хора, които имаш лоши очи, и изговаряйки с устата си злите си мисли, предизвикват проблеми на околните.
Симптомите на урочасване лесно се разпознават.
Как да се защитим от завистливите хора: Те могат да ни съсипят нервите, ако им се поддадемДнес ще поговорим за другия вид хора, които в първия момент не можем да разпознаем. Става дума за за…Apr 6 2019vijti.com

Това са обща изнемощялост на тялото, бързо изморяване, разваляне на настроението без никакви причини, главоболие, което не се влияе от лекарства, раздразнение, температура при липса на настинка. Като цяло необясними реакции на тялото, но само на пръв поглед.
Също така може да страдате от тотална апатия, равнодушно отношение към хора и към живота, както и съсипване на всяка започната работа, пише zajenata.bg.
В подобна ситуация водата е безценен помощник в борбата срещу урочасване. Методите за лечение са въз основата на изричането на думи, с които да се противопоставим на атаките на изговорените злини към нас.

Налейте в буркан вода от чешмата. Хвърлете във водата щипка сол и като запалвате една след друга три кибритени клечки, казвайте всеки път с целите си ум, съзнание и сърце, следното: „В името на Отца, и Сина и Святия Дух, прогонвам всяко вредно и нечистиво влияние върху мен и моя живот! Амин!“. Изгорялата част от клечките хвърлете във водата.
Три пъти напръскайте с тази вода себе си или човека, за който се молете. При пръскането произнасяйте: „В името на Отца, Сина и Святия дух! Амин!“.
Много е важно, когато извършвате тази практика, наистина да мислите и да усещате със сърцето си думите, които изричате. Това е така, защото онези хора, които са говорили против вас, също са го направили с убеждение и от душата си.

Ако спазите всичко това, симптомите ви много бързо ще утихнат. Вие ще се чувствате спокойни и най-важното, ще усетите нов прилив на енергия и вяра в собствените си сили.
Източник: otbaba.net
Просто кажете тези думи и ще изгоните от вашия дом злото и завистта: Пробвайте, тази молитва към Архангел Михаил работиАрхангел Михаил е небесният закрилник на дома, който винаги е до нас, след като искаме да постигнем …Oct 18 2018vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!