Лекари питат: Как Мангъров натрупа богатството си?

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

„Много ни е интересно как доц. Атанас Мангъров забогатя и натрупа имоти? Нито е реститут, нито от богат род, но вече има много капитал зад гърба си“, споделиха пред Lupa.bg група лекари, работили с инфекциониста. 

Доц. Мангъров: Протестите ще преборят коронавирусаСъбирането на хората по площадите е много положително от гледна точка на коронавируса Причината е, …Jul 18 2020vijti.com

Медиците се съмняват в почтеността на Мангъров, който нашумя доста с медийните си изяви по време на пандемията.

„Ако беше от София и имаше магазини и апартаменти по „Витошка“, ще го разберем. Но на една професорска заплата и хонорари, няма как да се замогнеш толкова бързо. За съжаление и той, както и още някои наши колеги, много бързо се продадоха. Започнаха да скитат от телевизия в телевизия, да говорят това, което трябва“, сподели един от лекарите.

„Сами виждате как обръщаше палачинката – един път така, друг път онака. Дори самият той се пооплете на моменти, въпреки че не е най-добрият инфекционист“, допълни друг от питащите медици.

Групата настоява и да се видят имотите му, които доцентът започна да трупа като пчеличка.

„Знаете ли колко имоти закупи в Сливен? Започна да върви смело по пътя на Йордан Лечков. Започна да купува и апартаменти в София, и то с бързи темпове. Кажете ми как е възможно това? А интересни неща ще изникнат и с назначаването му на шефското място“, разкрива още член на бунтовната лекарска група.

Доц.Мангъров хвърли ръкавицата: Протестите са начина да преборим коронавируса! Чували с трупове няма да има! Доц.Атанас Мангъров , макар и сочен за нещо като черна овца сред популярните експерти в борбата с …Jul 18 2020vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!