Лекарите бяха категорични, че майката трябва да направи аборт. Но тя им отказа категорично и реши да го роди

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Бъдещите родители винаги имат за какво да се притесняват. Но най-вече те се притесняват дали детето ще се роди здраво. За съжаление, семейството на Дейвид и Сара Хелър не бяха от щастливците. В 24-та седмица от бременността резултатите от ултразвуката показаха, че бебето има двустранно разкъсване на устните и небцето. Лекарите им предлагат трудното решение дали да задържат бебето или майката да направи аборт. Родителите бяха предупредени, че детето ще се роди с такава деформация и вероятно ще има други здравословни проблеми, причинени от това. Лекарите дори попитаха дали Сара няма да иска аборт. Но тя отказа. И роди бебето Броуди.

Ето защо ще от раждането си вашият син ви е избрал за своя майкаA знaeтe ли, чe дeцaтa caми избиpaт cвoитe poдитeли? Дa, тoвa e тaĸa и вaшият cин ви e избpaл, cвъpз…Nov 20 2018vijti.com

Двойката не се интересуваше, че бебето им се е родило съвсем различно. Те бяха готови да му помогнат. Сара и Дейвид искаха да променят възприемането към децата с деформации и вродени дефекти. Семейството споделя снимки на детето си в социалните мрежи и получава различни реакции. Основната задача на родителите беше да разкажат на останалите за състоянието на Броуди. 
Разкъсването на устните и небцето е вроден дефект. Той може да попречи на детето да яде, пие, усмихва се и дори диша. Ако това не се коригира хирургически, детето няма да може да говори в бъдеще или да живее нормален живот.

Родителите намират хирург, който да направи операция за бебето. Броуди се възстанови добре и има доста щастливо детство.
Сара казва, че хора от цял ​​свят са се молели за детето ми и питаха дали има нужда от нещо.
Бащата също така заявява, че раждането на Броди е променило живота му. Историята за това момче вдъхновява не само него, но и други хора.
Добре е, че има родители, които са готови да обичат децата си, без значение какви са. Това внушава вярата, че човечеството не е загубено. 

Историята е доста поучителна и е насочена към всички майки, които понякога се колебаят дали да махнат детето, при това без да има медицински основания за това. Тя ще ги накара да се замислят сериозно, преди да предприемат тази така важна стъпка, а именно даването на нов човешки живот. Ако тази история ви вдъхнови, споделете я с приятелите си!Последни изследвания разкриха нещо много любопитно за близнаците: Вижте какво правят в коремчето на мама преди ражданетоУчени от Университета в Падуа, Италия са окрили, че близнаците, а и всички други бебета се стремят к…Nov 16 2018vijti.com

Източник: За жената

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!