Лада с кухня, спалня и тоалетна / СНИМКИ

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Базовата цена на кемперчето е 15 889 евро.

Московската компания Lux Form, специализирана в производството на кемпери, модули и ремаркета, представи къщичка на колела на базата на Lada Granta. „Автодом“ е проектиран за двама души и разполага с всичко необходимо за къмпингуването им, пише Факти.бг.

Въпреки че габаритите на жилищния отсек са едва 2 178 на 1 648 мм, в него са побрани тоалетна, баня, кухня, гардероб и спалня. За готвене е предвиден газов котлон, има и мивка, а в сервизното помещение е останало място дори за тоалетка.

Млада таксиджийка качи двойка в колата си, погледна в огледалото и загуби ума и думаШофьорка на Uber от САЩ разказа как е разбрала, че мъжът, с когото излиза, все още се среща с бившат…May 10 2022vijti.com

Серийното производство започва скоро. Ще се предлагат няколко модификации с възможност за конфигуриране на различни опции.

Базовата цена на кемперчето е 1 150 000 рубли (€15 889). Версията Luxe, чието оборудване не се уточнява, ще струва 1 800 000 рубли (€24 870).

Най-сетне! Ето я е с 20 години по-младата прителка на Благой Георгиев (Снимки): Изключителен интерес към собствената си персона предизвика Благой Георгиев, след като плю на семейн…May 5 2022vijti.com


Източник: dunavmost

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!